Pihlajakadun tuhmat tädit palaa entistä rohkeampana – tätä on luvassa!

Pihlajakadun tuhmat tädit ovat täällä taas! Kakkoskausi kulkee nimellä Vaatteet pois, ja se lupaa entistä rohkeampaa menoa.

Uusissa Tuhmis-jaksoissa Monica, Eva, Linda ja Camilla ovat hädin tuskin toipuneet hurjaksi riistäytyneestä bileillastaan, kun viaton visiitti seksikauppaan käynnistää uuden, vauhdikkaan tapahtumien sarjan. Nelikko on palaamassa Lindan polttarien jälkeiseltä brunssiltaan, kun Eva törmää vanhaan tuttuunsa, erotiikka-alalla työskentelevään Heksaan. Heksa pyytää naista tuuraajaksi strippiklubilleen, ja Eva suostuu sen enempää kyselemättä. Nainen saa avukseen Monican, Camillan ja Lindan. Naiset innostuvat projektista, mutta tajuavat pian, ettei erotiikkabaarin pyörittäminen ole lastenleikkiä. 

Eva johtaa klubia rohkeasti tyylillään, joka ei miellytä kaikkia vakiasiakkaita. Ongelmia aiheuttaa myös temperamenttinen tähtistrippari Tamara, jonka muhkea povi on vähällä koitua Evan kohtaloksi. Camilla, Monica, Linda sekä apuun kutsuttu Kalle ryhtyvät toimiin, jotta klubi saadaan pyörimään. Seksiä tihkuvan koetanssikimaran ja muiden värikkäiden vaiheiden päätteeksi paikka saadaan avattua. Naiset ja Kalle nauttivat lavalla sheikkaavista hyväkroppaisista miehistä, eivätkä malta olla syömättä kuormasta. Kuohujuomaa kuluu, ja pian myös pihlajakatulaiset antautuvat ilotteluun lavalla. 

Menestyksen huuma vaihtuu pelkoon, kun tuntematon uhkailija ilmestyy perimään velkojaan. Tilanne kiristyy, kun Eva ei saa yhteyttä Heksaan. Pian Eva, Monica, Camilla, Linda ja Kalle tajuavat olevansa hengenvaarassa.

– Uusi Tuhmis-kausi on täsmälleen sitä mitä toivoin, kun näin ensimmäisen kauden jaksot valmiina: että yleisö pitäisi Tuhmiksista niin paljon, että saamme pian nähdä lisää Pihlajakadun kuumien kaunottarien seikkailuja, sarjan tuottaja Marko Äijö toteaa.

Äijön toive toteutui, sillä Pihlajakadun tuhmat tädit oli hitti.

– Pihlajakadun tuhmat tädit oli mahtava menestys ja tekijä-tiimille varsinainen tunnelman nostattaja. Kaudella 2 ollaan yli 45 asetta tuhmempia ja päähenkilöiden kohelluksen rinnalle odotan merkittävää panostusta erityisesti Kalle Laitelalta, joka hänkin löytää sisältään aika tuhman tädin, Äijö myhäilee.


Lue myös:

    Uusimmat