Piers Morganilta ensimmäinen haastattelu Meghan-skandaalin jälkeen: "En edelleenkään usko yhtään mitään, mitä he sanoivat"

0:50
Kuuluissa brittijuontja Piers Morgan jättää suositun aamuohjelmansa Meghan-kohun jälkeen – vältteli toimittajien kysymyksiä

Suosittu brittiläinen mediapersoona Piers Morgan kertoo jälleen mielipiteensä prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kohuhaastatteluun.

Vajaa kuukausi sitten prinssi Harry ja herttuatar Meghan antoivat Oprah Winfreylle merkittävän haastattelun, jossa he kertoivat syynsä siihen, miksi jättivät brittihovin taakseen.

Meghanin kritisoijana tunnettu entinen Good Morning Britain -aamuohjelman juontaja Piers Morgan avasi sanaisen arkkunsa pitkästä aikaa. Mies kommentoi Fox Nationsin Tucker Carlson -ohjelmassa, ettei edelleenkään usko parin puheita Winfreyn haastattelussa.

– Tässä sitä ollaan kuukausi myöhemmin ja minulla on ollut paljon aikaa miettiä tätä. En edelleenkään usko yhtään mitään, mitä he sanoivat. 17 eri väitettä, mitä he kertoivat, on nyt todistettu joko täysin vääräksi tai erittäin liioitelluksi. En ymmärrä, miksi minun tulisi uskoa ihmisiä, jotka valehtelevat, Morgan kertoo.

Mies ei tarkentanut, mitkä väitteet olivat vääriä.

Meghan väitti haastattelussa, että hovi esti häntä puolustautumasta lehdistön hyökkäyksiltä. Hän antoi ymmärtää, että hovi ei kohdellut häntä ja Harrya samalla kunnioituksella kuin prinssi Williamia ja herttuatar Catherinea.

Morganin mukaan, mikäli väitteet hovin toiminnasta olisivat totta, tulisi Meghanin antaa nimiä, jotta asiat voitaisiin selvittää kunnolla.

–Jos aiot syyttää jotakin rasismista, on parasta laittaa pöytään esille oikeat faktat, mies kertoo.

Kritisoi myös prinssi Harrya

Meghan kertoi haastattelussa myös mielenterveydenongelmistaan. Hän kertoi harkinneensa itsemurhaa.

Morgan kommentoi, ettei ole hänen asiansa kertoa, mitä Meghan oikeasti tunsi.

– Ei ole minun asiani sanoa, että hän tunsi itsemurha-aikeita, mies kommentoi.

Hän kuitenkin kertoo, ettei usko herttuattaren puhuneen mielenterveysongelmistaan hovin jäsenille. Morgan ei voi kuvitellakaan, että itsemurhaa hautovaa Meghania ei olisi autettu, mikäli hän olisi kertonut voinnistaan.

– Ja mikäli Meghan olisi ollut todella niin vaikeassa tilanteessa, pitäisi myös prinssi Harryn kantaa osa taakasta, sillä prinssi on mielenterveyssäätiön yksi keulakuvista.

Morgan myös ottaa kantaa siihen, miksi Meghanin ja Harryn Archie-poika ei saanut prinssin titteliä syntyessään. Oprah kysyi Meghanilta, johtuiko tämä Archien etnisyydestä. Vastauksessaan Meghan sanoo, että tittelin lisäksi keskusteluja käytiin lapsen ihonväristä.

– Meghan yrittää luoda tarinaa, joka väittää, että päätös olla antamatta Archielle prinssin titteliä johtuisi hänen ihonväristään. Se on väärä.

Ryntäsi ulos studiosta

Mies myös pui haastattelussa omaa toimintaansa. Aiemmin hän ryntäsi ulos Good Morning Britain -ohjelman lähetyksestä ja jätti työnsä, kun kollega kritisoi hänen jatkuvia Meghan puheitaan.

Nyt hän myöntää, että oli tyhmää rynnätä ulos sillä tavalla lähetyksestä, mutta kertoo olevansa edelleen sanojensa takana eikä ole suostuvainen julkiseen anteeksipyyntöön.

– Olisin ollut kirottu, jos olisin pyytänyt anteeksi jostain mihin minä uskon. En vain aikonut mennä sille polulle.

Mies myös kertoo, että on hänen oikeutensa journalistina kyseenalaistaa Meghanin väittämiä. Hän kertoo, ettei hänelle annettu mahdollisuutta tehdä niin lukuisten valituksien takia.

Lähde: E News.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja