Mainos

Pielavedellä etsitään viemärin tukkineiden rintaliivien omistajaa – "Jos tunnet omaksesi, niin voitte noutaa kunnanvarikolta"

Pielaveden kunta herätti keskiviikkona hilpeyttä Facebookissa, kun se julkaisi päivityksen koskien runkoviemäristä löytynyttä tukosta. 

– Onko jollain rintaliivit hukassa? Olivat merkittävässä roolissa osana Virteläntien runkoviemärin tukkoa. Jos tunnet omaksesi niin voitte noutaa arkipäivisin kunnanvarikolta, kunta kirjoitti.

Rintaliivit eivät kuitenkaan olleet ainoa riesa.

– Satoja tampooneja, kymmeniä sätkämasseja, pyyhe ja maata. Puoli päivää kunnan omana työnä ja kahen miehen palkka, kunta kertoi tukoksen koostumuksesta ja sen poiston vaatimasta työmäärästä.


Laatuliivit

Huumorintajuinen päivitys kirvoitti huvittuneita reaktioita. Kommenteissa muun muassa arveltiin kokoa 75B olleiden rintaliivien laatua hyväksi, kun ne kestivät matkan viemärissä.

– Eikä tainnu olla edes pesupussissa, eräs letkautti.

Myös rintaliivien tarina herätti keskustelua. Kommenteissa pohdittiin, miten ne olivat viemäriin päätyneet.

– Jollakin on tullut kiire kun puoliso on tullut liian aikaisin kotio ja salainen kävijä on jättänyt jälkeensä merkittävän todistusaineiston, eräs henkilö epäili.

"Saisi mahtavan pielavetisen tuhkimotarinan"

Kommentoijat pohtivat myös sitä, mahtaako rintaliiveille löytyä omistajaa.

– Suoritetaanko syyllisen etsintä? Sovittelemalla. Virteläntien seudun väki jonoon järjesty, eräs visioi keinoa etsiä omistajaa.

– Eikä mittään, tästä saisi aivan mahtavan pielavetisen tuhkimotarinan. Nyt ei sovitettaskaan lasikenkää, vaan rintaliivejä. Kukahan tekniseltä puolelta lähtisi prinssiksi. Ois ehkä syytä olla poikamies, eräs taas vitsaili.

– Suattaa olla niin kalliit noutaa että ee suata omistaja ilmaantua, yksi arveli.

Eräs pohdiskeli myös, onko päivitys kunnaninsinöörin tuotoksia. Vastaus tuli kunnan Facebook-tililtä.

– Ei oo mun liivit.... enkä oo muutenkaan tähän syyllinen. Meijän nuoremmat ammattimiehen viikarit taitaavat tässä kysellä liivien omistajan perrään, "Juha" nimellä allekirjoitettu vastaus kuului.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja