Mainos

Pieksämäen kuolonturma: Alaikäiset kaahasivat rajusti ulos – auto syttyi tuleen

Neljän alaikäisen pojan mökkireissu Pieksämäellä Etelä-Savossa päättyi tänä aamuna rajuun ulosajoon ja yhden pojan kuolemaan.

Poliisin alustavien puhuttelujen mukaan tapahtumat saivat alkunsa kesämökiltä, jossa neljä 13-17-vuotiasta poikaa olivat viettäneet aikaa alkoholia nautiskellen.

Mökiltä poikaporukka oli lähtenyt liikkeelle autolla, joka pian kuitenkin mökin lähellä päätyi ojaan, josta sitä ei saatu pois. Läheisen perhekodin pihasta oli luvatta haettu toinen auto, jolla oli yritetty hinata ojassa ollutta autoa pois siinä kuitenkaan onnistumatta.

Anastetulla autolla oli tarkoitus kyyditä poikia kotiin. Muutaman kilometrin ajon jälkeen auton kuljettaja oli ilmeisesti huomattavan kovan nopeuden johdosta menettänyt auton hallinnan ja auto oli päätynyt katolleen tien vasemmalle puolelle ojaan ja syttynyt tuleen. 

Onnettomuuspaikalla on 60 km/h nopeusrajoitus. Alustavien tietojen mukaan auton nopeus olisi ollut 160-180 km/h.

Poliisin mentyä paikalle auto oli jo pahoin palanut. Tapahtumapaikalla oli kolme auton kyydissä ollutta nuorta poikaa, jotka kertoivat auton alla olevan vielä yhden pojan. Auton alta löytyi pahoin palanut vainaja.

Poliisin mukaan lopullinen varmuus vainajan henkilöllisyydestä saataneen oikeuslääketieteellisessä ruumiinavauksessa. Tällä hetkellä se perustuu poikien kertomaan.

Paikalla olleet kolme poikaa on toimitettu hoitoon Mikkelin keskussairaalaan. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.