Pian avioituva Nasima Razmyar: Olo on tuplasti onnellinen

Tuore kansanedustaja Nasima Razmyar saapui tänään tiistaina viettämään iltaa uuden Hotel Indigon avajaisiin Helsingin Bulevardille.

Juuri kansanedustajan työt aloittanut Nasima Razmyar (sd) on innoissaan uusista haasteista.

– Päivät ovat olleet työntäyteisiä, mutta olen kyllä todella innoissani. Tämä on nyt sitä, mitä olen pitkään halunnut ja toivonut. Tällä hetkellä tietysti toivon, että selviän kaikesta vastaan tulevasta kunnialla, hän iloitsee.

Razmyar kertoo saaneensa paljon onnitteluja sekä muilta kansanedustajilta että kadulla kohtaamiltaan ihmisiltä.

– Kyllähän minut moni tunnistaa, ja olen saanut paljon onnitteluja. Eräs ihminen, joka jäi mieleen, sanoi, että olen 40 vuoteen ensimmäinen hänen äänestämänsä ehdokas, joka on päässyt läpi, hän kertoo.

Toinen erittäin ajankohtainen asia Razmyarin elämässä ovat häät. Hän menee naimisiin puolisonsa Johan Fagerin kanssa toukokuussa ja suunnitelmat ovat hyvällä mallilla.

– Se on se toinen asia, joka tuntuu todella hienolta. Varmasti olisin innoissani häistä, vaikka en olisi päässytkään eduskuntaan, mutta kyllähän tässä on nyt sellaista tuplaonnea, Razmyar kuvailee.

Häät eivät kuitenkaan ole hänelle itseisarvo onnellisuudelle.

– Tärkeintä on se, että olemme todella onnellisia yhdessä. Mutta häät ovat ihana tapa juhlia sitä yhdessä läheisten kanssa.

Razmyar myöntää itsekin, ettei häiden suunnittelu ja menestyksekkään vaalikampanjan tekeminen ole ollut mikään helpoin yhdistelmä.

– Tämä kevät on saanut huomaamaan, että näköjään pystyn pitämään itseni kasassa ja keskittymään silloin, kun täytyy. Pakko sanoa, että ihan hyvin olen kaikesta selviytynyt, Razmyar hymähtää.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja