Pia Penttala hämmästelee perheen iltarutiinia: "Näiden kahden aikuisen mielestä se oli normaalia"

0:56
Katso videolta, miten Pia Penttala reagoi perheen erikoiseen iltarutiiniin.

Supernanny Pia Penttala vierailee yksinhuoltaja Marikan ja viisivuotiaan Aadan luona. Äitiään kohtaan läheisriippuvainen Aada saa päättää paljon perheen asioista, mitä Pia Penttala kummastelee. 

Yksinhuoltaja Marika on täysin pienen Aada-tyttärensä talutushihnassa. Kaksikon kanssa paljon aikaa viettää Sirkka-mummi, joka yrittää olla Marikan tukena päivisin. 

Sekä Marika että Sirkka-mummi ovat neuvottomia viisivuotiaan kanssa, jonka läheisyyden tarve purkautuu jatkuvina huutokonsertteina. Marika ei pääse hengähtämään päivän aikana, kun Aada on hänessä jatkuvasti kiinni. 

Äidin ja tyttären jatkuva symbioosi kuormittaa kolmen naisen kotia, eikä tilaa tunnu olevan tarpeeksi kenelläkään.

– Hän pitää sua ikään kuin omana koiranaan, narun päässä, Supernanny Pia Penttala kuvailee läheisriippuvaisen Aadan suhdetta äitiinsä Marikaan.

Marika kertoo Penttalalle, että hän yrittää vältellä konfliktitilanteita eikä halua, että Aada joutuu pahoittamaan mielensä. Penttala pääseekin hämmästelemään perheen iltarutiinia, kun Marika antaa Aadan päittää jopa sen, missä tämän hampaat harjataan. 

– Ai sinä haluat pestä hampaat olohuoneessa. No selvä mennään, Marika-äiti sanoo, kun Aada tätä ehdottaa. 

Penttala pyörittelee silmiään, kun näkee, että Marika pesee Aadan hampaat olohuoneen sohvalla. Sirkka-mummi seuraa tilannetta vierestä. 

– Olin hämmästynyt, huvittunut, ärsyyntynyt ja mietteliäs. Vessasta siirryttiin olohuoneen sohvalle pesemään hampaita ja se oli näiden kahden aikuisen mielestä normaalia, Penttala päivittelee kameralle. 

Supernanny Suomi keskiviikkoisin kello 21 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja