Perheen äiti herkistyy kuullessaan tyttärensä toiveen – Supernanny Pia Penttala: "Se on vilpitöntä rakkautta"

Perheen äiti herkistyy kuullessaan tyttärensä toiveen – Supernanny Pia Penttala:"Se on vilpitöntä rakkautta" 1:45
Perheen äiti Liisa herkistyy, kun hän kuulee Supernanny Piialta hänen tyttärensä toiveen.

Sillvaneiden perheessä kuormittuneet vanhemmat ovat väsyneitä viisivuotiaan kuopuksen jatkuviin raivokohtauksiin. Perheen 9-vuotias Veronika puolestaan kärsii siitä, että vanhempien huomio on jatkuvasti pikkuveljessä. 

Sillvanneiden perheessä vanhempien voimavarat alkavat olla loppu, kun perheen viisivuotias Eetu toimii äänekkäänä kapellimestarina koko perheelle. Vanhemmat ovat huolissaan myös poikansa kapeaksi kutistuneesta ruokaympyrästä. Tilanteesta kärsii myös yhdeksänvuotias isosisko Veronika, joka kaipaa äidin huomiota.

– Olemme antaneet Eetulle ehkä vähän liikaa joustovaraa, että hän saanut itse päättää asioista, äiti Liisa myöntää. 

– Pahimpina hetkinä on ihan totaalinen uupumus, väsymys ja suru, perheen isä Teemu sanoo. 

Supernanny Pia Penttala rientää perheen apuun. 

– Tällä hetkellä minua mietityttää paitsi Eetu myös Veronika, joka vetäytyy omaan huoneeseensa pois vanhempiensa luota. Se mietityttää minua tällä hetkellä, Penttala pohtii saapuessaan perheeseen. 

Penttala kertoo vanhemmille näkemyksensä perheen haasteista.

– Eetulla on liian suuri valta ja nyt me tarvitaan teiltä tosi paljon jämäkkyyttä. Toisaalta teillä on valtavan järkevä 9-vuotias tyttö täällä kasvamassa. Ja kun minä kysyin häneltä, mikä hänen toiveensa on tässä perheessä, niin hän sanoi, että hän haluaisi viettää enemmän aikaa sinun kanssa. Se on vilpitöntä rakkautta, Penttala kertoo perheen äidille. 

– Se kosketti, miten Veronika oli puhunut. Se, että hän saa liian vähän minun huomiota, perheen äiti sanoo. 

Supernanny Suomi keskiviikkoisin kello 21 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla! Seuraava jakso julkaistaan ennakkoon MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat