Petteri Forsell latasi suorat sanat Roman Eremenkon HIFK-siirrosta: "Ärsyttää saakelisti"

Veikkausliigassa nähdään maanantaina kahden suomalaisen jalkapallotähden kohtaaminen, kun Petteri Forsellin edustama FC Inter saapuu Roman Eremenkon uuden seuran HIFK:n vieraaksi.

Eremenko palasi pitkän tauon jälkeen Suomen kentille, kun hän solmi loppukauden mittaisen sopimuksen HIFK:n kanssa torstaina. Seuran toimitusjohtaja Jarno Salmivuoren mukaan 35-vuotias tekee debyyttinsä maanantaina Interiä vastaan.

Forsell, 31, ei kuitenkaan ollut Eremenkon siirrosta täysin mielissään. Veikkausliigan huippupelaaja paljasti nimittäin yrittäneensä houkutella entistä maajoukkuetoveriaan myös Turkuun.

– No ärsyttää saakelisti, Forsell sanoi suoraan HIFK:n verkkosivuilla ennakoidessaan maanantain ottelua.

– Yritin fiskata (kalastella) herraa meille jo tammikuussa. Meillä on parempi nurmi ja "Roma" ei tykkää muovikentästä. Olis ollu kiva pelata yhdessä, mutta on myös kiva pelata vastakkain.

Kaksikko pelasi Huuhkajissa samaan aikaan vuosina 2013-15. Forsell kertoo käyneensä Eremenkon kanssa useasti pallottelemassa myös vapaa-ajalla.

– Ollaan käyty potkimassa 2013-2021 välillä useita kertoja. Joka kerta se on kuin kaksi pikkupoikaa olisivat juuri saaneet ekat nappulakenkänsä jalkaan, eli ainakin tiedän, että innokas pelaaja on vastassa, Forsell lisäää. 

– Pallokäsittelystä ja spelögasta (pelisilmästä) tuskin tarvitsee sen enempää ihmisille tarkentaa.

HIFK:n ja FC Interin välinen Veikkausliiga-ottelu potkaistaan Töölön jalkapallostadionilla käyntiin kello 18.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja