Petrov: Jalan pitäisi olla kunnossa Kanadassa

Renault-kuljettaja Vitali Petrov viestitti maanantaina uskovansa toipuvansa ajokuntoon vajaan kahden viikon kuluttua ajettavaan Kanadan GP:hen.

Petrov satutti vasemman nilkkansa Monacon GP:n ulosajossaan, muttei saanut murtumia.

- Olen kunnossa. Jalkojani hieman koskee, mutta niiden pitäisi olla kunnossa Kanadaa varten. Sairaalassa minulle tehtiin täydellinen kehon analyysi ja kaikki näyttää olevan kunnossa. Lepään 2-3 päivää ja katsotaan sitten, mikä on tilanne, Petrov kertoi Renault-tallin nettisivuilla.

Petrov ajautui päin kaidetta, koska väisti edessä tapahtunutta kolarisumaa.

- Minun on vaikea kertoa, mitä kolarissani tapahtui. Näin Force Indian ajavan leveäksi, koska hän osui seinään ja kärsi rengasrikon. En tiedä, miksi Jaime Alguersuari ohitti minut, koska hän oli jäänyt kierroksella. Sitten Alguersuari alkoi jarruttaa kovaa yrittäen välttää onnettomuuden. Hän osui Lewis Hamiltonin renkaisiin ja nousi vähän lentoon. Minä jarrutin niin kovaa kuin pystyin, mutta se oli ehkä liian myöhäistä. Ei tällaisessa tilanteessa pysty tekemään mitään, Petrov kertasi tapahtumia.

Aluksi Petrov ajatteli jalkojensa loukkaantuneen pahemmin.

- En päässyt ulos autosta, koska jalkani olivat jumissa. En myöskään tuntenut jalkojani, joten silloin vaikutti, että jalkani olisi murtunut. Istuin autossa odottamassa, että minut autettiin ulos autosta.

Sutil, Hamilton, Alguersuari ja Petrov kolarissa. Katso video Katsomo.fi:stä:

Lue myös:

    Uusimmat