Petri Nygårdilla kaksi missisuosikkia – pelkkä ulkonäkö ei ratkaise

Räppäri Petri Nygård on käsitellyt paljon naisia riimeissään. Naiskauneutta arvostava räppäri nosti kymmenestä missifinalistista kaksi ylitse muiden.

Räppäri Petri Nygård julkaisi perjantaina uuden Scooraan-singlensä. Räppäri on jo vuosien ajan riimitellyt naiskauneudesta. Hän ei myöskään ole piilotellut kiinnostustaan missimaailmaan, vaan on aiemmin kertonut muun muassa Lola Wallinkosken (o.s. Odusoga) olevan näyttävä nainen.

Ei ole siis yllätys, että myös Nygård oli hereillä, kun tämän vuoden missifinalistit julkaistiin tiistaina.

– Olihan meillä siinä heti jätkien kanssa kauhee varailu menossa, että kuka ottaa kenet, räppäri velmuilee.

Käy kuitenkin ilmi, että pelkän ulkonäön sijaan rääväsuu kiinnittää huomiota naisissa useisiin asioihin. Mieluiten Nygård olisi tietenkin halunnut tavata missit kasvokkain.

– Aluksi skannaan vain nopeasti läpi. Esimerkiksi, kun selaa sivua alaspäin,  niin siinä pitää olla jotain sellaista, että pysähtyy oikein katsomaan.

– Totta kai olen kauneuden perään, mutta haluaisin myös jutella heidän kanssa tai edes vierestä seurata, miten he kommunikoivat. Kyllähän kaikki missit osaavat poseerata, mutta se on juuri sitä feikkihommaa.

Nygård korostaakin sitä, että upean naisen pitää osata kantaa itsensä. Näin tekevät räppärin mielestä muun muassa Sara Sieppi, Lola Wallinkoski ja Kelly Kalonji.

– Kuvat on vain kuvia, varsinkin nykyajan somemaailmassa. Kyllä se itsensä kantaminen on se juttu.

Mutta niin, takaisin misseihin. Kuka tai ketkä sitten ovat Nygårdin suosikkeja missifinalisteista näin ensisilmäyksellä?

– Nyt oli kyllä vahvoja ehdokkaita, kaikki näyttivät hyviltä. Pari siroa tummaa jäi mieleen. Eli numerot 6 ja 9, Nygård kruunaa.

Numerolla kuusi Miss Suomi -kruunua tavoittelee helsinkiläinen Iina Immonen. Nygårdin suosikiksi nousi myös numero yhdeksän, niin ikään helsinkiläinen Carola Miller.

 

Lue myös:

    Uusimmat