Petri Kontiolan avautuminen nosti esiin suuren kysymyksen Ilveksestä – "Eikös Raimo Helminen ole vapaana?"

11:52
Teemu Niikko ja Petteri Sihvonen perkasivat Liigaviikossa Ilveksen ja päävalmentaja Jouko Myrrän tilannetta. Onko Myrrän työpaikka jo uhattuna?

Jouko Myrrän luotsaama Tampereen Ilves on ajautunut SM-liigassa tappiokierteeseen, eikä joukkueen sisältä kumpuavat kommentitkaan maalaa aurinkoista kuvaa seuran tilanteesta.

Ilves on ollut viime kausina paikoitellen SM-liigan ilahduttava piristysruiske, joka ei kuitenkaan ole pystynyt ylläpitämään otteitaan kauden läpi. Tällä hetkellä Ilves on ajautunut jo neljän ottelun tappioputkeen, eikä peliesityksetkään ole lupailleet hyvää.

Joukkueen tähtipelaaja Petri Kontiola antoi keskiviikkoisen Pelicans-ottelun jälkeen suoraa palautetta omiensa peliesityksistä. Kontiolan kommentit eivät aseta päävalmentaja Myrrää hyvään valoon.

– On aika hurjaa, kun ykköspelaaja, kaiken nähnyt Kontiola sanoo, että "pelaamme vähän kuin juniorijoukkue välillä." Kun ykköspelaajaa heittää valmentajan bussin alle, pakka on sekaisin, MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen summaa MTV Uutiset Liven Liigaviikko-ohjelmassa.

Ilveksen kehnot esitykset ovat luoneet uhan myös Myrrän työpaikan ylle. Jos otteet eivät parane, on Ilveksen aika hakea parannuskeinoa muualta.

– Eikös Raimo Helminen ole vapaana, Sihvonen vihjaa.

Uskooko Petteri Sihvonen Jouko Myrrän pitävän työpaikkansa? Mikä Ilveksen pelissä oikein mättää? Katso koko analyysi pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja