Petri Kontiolalta kutkuttava vihjaus MTV Urheilulle – lähipäivinä voi tapahtua, yksi ovi lyöty kiinni

Upea hetki Nokia Arenan jäällä – Petri Kontiolan ja Juhamatti Aaltosen temppu sai kylmät väreet liikkeelle 0:37
Petri Kontiola vaihtoi uransa toistaiseksi viimeisenä keväänä jalkapallohenkisesti pelipaitoja Juhamatti Aaltosen kanssa

Viime kevään lopettamispäätöksensä useaan otteeseen kyseenalaistanut huippuhyökkääjä Petri Kontiola uumoilee MTV Urheilun haastattelussa, että uutisia voi olla luvassa lähipäivinä. 

Kontiola on edelleen pitänyt kuntoa yllä ja pelihaluja löytyy. Hyökkääjän nimi on pysynyt syksyn mittaan pinnalla sen jälkeen, kun hän kertoi MTV Urheilulle, että lopettamispäätös on alkanut pohdituttamaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Tampereen Tapparan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kommentoi taannoin MTV Urheilulle, että mikäli Kontiolalla on oikeanlainen asenne, Tappara on kiinnostunut palveluksista. 

Uran jatkon osalta aletaan nyt olla ratkaisun hetkillä, Kontiola kertoo. 

– Ei tässä liikaa voi olla pelaamatta. Peli on niin nopeaa, että tarvitsisi päästä mukaan.

– Jos jotain, niin ehkä lähipäivinä sitten tulee, Kontiola heittää mysteerisesti. 

Kontiola ei kommentoi, onko keskustelua käyty nyt hiljattain yksittäisten Liiga-joukkueiden kanssa. Hän kuitenkin linjaa MTV Urheilulle, että jos ura jatkuu, se jatkuu vain SM-liigassa. Ulkomaille ei enää tie tule käymään.  

– Mulla on lapset siinä iässä, että en enää mielelläni lähde. Ulkomailtakin tullut hyviä, varteenotettavia tarjouksia, mutta haluan olla lasten kanssa tekemisissä, niin se ei ole mikään vaihtoehto.

Kontiola, 39, päätti uransa viime keväänä Ilves-paidassa. Hän ilmoitti lopettamispäätöksestään hyvissä ajoin. Urallaan yli 500 KHL-ottelua ja yli 300 SM-liigaottelua pelanneen taiturin palkintokaapista löytyy muun muassa kolme MM-hopeaa ja olympiapronssi. 

Lue myös:

    Uusimmat