Petran kuva saa hieraisemaan silmiä – outo lemmikkipari yllätti omistajankin: ”Katsoin hetken aikaa, että mitä täällä tapahtuu”

Petran kuva saa hieraisemaan silmiä – outo lemmikkipari yllätti omistajankin 0:23

Pihtiputaalainen Petra Kivimaa julkaisi suositussa Facebook-ryhmässä mainion otoksen näystä, johon hän törmäsi eteiseensä astuessaan. Pöydän ääressä nimittäin istui perheen koira, ja sen jaloissa makasi sika.

Petra Kivimaa joutui hieraisemaan silmiään tullessaan sisälle kotiinsa hevosia ruokkimasta. Amstaffi Paavo istui pöydän ääressä tärkeänä. Koiran jaloissa makoili rennonoloisesti minipossu Pottu.

– Katsoin hetken aikaa, että mitä täällä tapahtuu, Petra kertoo nauraen MTV Uutisille.

Tuolilla istuminen oli Paavo-koiralle täysin uusi aluevaltaus, vaikka kumiukkomainen amstaffi on röhnöttänyt sohvalla omituisissa asennoissa ennenkin.

Petra nappasi pari kuvaa huvittavasta näystä ja jatkoi toimiaan. Lemmikkien omituinen asetelma pysyi paikallaan järkähtämättä.

– Siinä se istui pitkän aikaa pöydän äärellä, en tiedä, mitä asiaa toimittamassa, Petra sanoo.

Petra jakoi tilanteesta ottamansa kuvan suositussa suljetussa Facebook-ryhmässä, jossa otos on kerännyt lyhyessä ajassa useita tuhansia tykkäyksiä. Kommentoijat ovat humoristisesti arvailleet, että kenties amstaffi oli tekemässä myynti-ilmoitusta minipossusta.

Minipossussa on 90 kiloa täyttä tavaraa

Tuskinpa oli myynti-ilmoitus Paavon asiana, sillä koira on varsin hyvissä väleissä Potun kanssa. Kun minipossu oli vielä minikokoinen, parivaljakko nukkui samassa pienessä koiran pedissä.

Vaikka Pottu on edelleen minipossu, ei lemmikki ole turhan pienikokoiseksi jäänyt.

– Varmaan arviolta semmoinen 90 kiloa on täyttä tavaraa, Petra sanoo.

Petra muistuttaa, että minipossu on haastava lemmikki, eikä sovi missään nimessä kerrostaloon. Vaikka minipossu nukkuu paljon, on se hereillä todella aktiivinen. Maaseudulla asuvalla Petralla on oma piha, jossa Pottu pääsee ulkoilemaan ja touhuamaan. Potun lempiharrastus on kaivaa kuoppia pihalle.

Amstaffi on mainettaan parempi koira

61269190_2333903356874712_4616301982989156352_n
Paavo on röhnöttänyt omituisissa asennoissa ennenkin. Kuva: Petra Kivimaa.

Suuri minipossu aiheuttaa suuressa osassa ihmisiä pelkoreaktion, kertoo Petra. Peloille on hieman aihettakin, sillä sika on reviiritietoinen eläin.

– Kyllä kotona saa nilkkoja ja varpaita vähän varoa, Petra sanoo.

Sen sijaan huonomaineinen amstaffi on Petran mukaan helppo ja kiltti lemmikki. Koko rotua ei saisi leimata muutaman yksilön huonon käytöksen tai vääränlaisen omistajan vuoksi.

Petralla itsellään on kolme amstaffia sekä mahdottomasti käyttäytyvä suomenpystykorva. Lemmikkien päällikkö on minipossu Pottu.

Somevastaava Paavo

Facebookissa Petralta on kyselty, milloin Paavoa ja Pottua pääsee seuraamaan Instagramissa.

– Pitää varmaan kehittää sille pikkuhiljaa ja pitää Paavolta kysyä, suostuuko se päivittämään niitä, Petra naureskelee.

Lue myös:

    Uusimmat