Petetty tyttöystävä myi poikaystävän Xboxin pikkurahalla: ”Halusin nöyryyttää häntä”

0:47
Videolla vielä rajumpi tapa reagoida kumppanin uskottomuuteen.

Petetty tyttöystävä päätti iskeä sinne, missä tuntuu.

Georgia Jackson, 24, laittoi poikaystävänsä pelikonsolin myyntiin Facebookin myyntiryhmään kuultuaan tämän uskottomuudesta. Kuvakaappaus ilmoituksesta lähti leviämään Hayley Watson -nimisen naisen toimesta Facebookissa, jossa sitä on jaettu jo yli 27 000 kertaa.

Yhden lapsen äiti Georgia kertoo ilmoituksessaan suorasukaisesti tultuaan petetyksi ja myyvänsä sen vuoksi poikaystävälleen tärkeän konsolin: "Kuulin juuri, että kumppanini laittoi peniksensä toiseen tyttöön, joten myyn hänen ilonsa ja ylpeytensä, siitä hinta".

Hinta tosiaan on matala. Englannin Northumberlandissa asuva Georgia lupaa myydä Xbox One -konsolin ensimmäiselle sen noutamaan tulevalle vain kolmella punnalla, uutisoi The Sun. Konsolin mukana Georgia lupaa kuulokkeet ja neljä peliä.

"Antaisin sen pois, mutta minun pitää ostaa itselleni uusi keittiöveitsi, sillä minun on parhaillaan pystyssä hänen autonrenkaissaan", brittinainen veisteli.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

The Sunin mukaan Georgia oli kuullut, että hänen poikaystävänsä Josh oli pettänyt häntä vuonna 2016.Viime vuonna Josh petti uudelleen Georgian odottaessa parin yhteistä vauvaa.

Pariskunta ehti seurustella neljän vuoden ajan. Nyt Georgia ilmoittaa Facebook-tilillään olevansa sinkku.

– Se oli valtava petos. Minulla oli aina ajatuksena, että jos hän tekisi jotain, rikkoisin hänen Xboxinsa, mutta tiesin, että sen myyminen ärsyttäisi häntä enemmän. Halusin nöyryyttää häntä. Julkaisun jälkeen oloni oli paljon parempi, Georgia totesi.

– Hän särki sydämeni täysin, joten en kadu sitä – se oli minun kostoni.

25-vuotias Josh ei ole halunnut kommentoida tapausta medioille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja