Pesäpalloilijalta arkailematon syöksy jokeen: sai kutsun saunaan ja kasslerille – "Meinasin, että Koskelainen hukkuu sinne, saatana!"

Kouvolan Pallonlyöjien Juho Hacklin saatteli miesten Superpesiksen juhannustauolle ilmiömäisellä ulkopelisuorituksella keskiviikkona. 

Pallonlyöjät hävisi Vimpelin Vedolle vieraskentällä jaksolukemin 0-2, mutta ottelusta jäi päällimmäisenä mieleen Hacklinin upea ulkopelisuoritus.

Kolmoskoppari Hacklin syöksyi harhaheiton jälkeen rohkeasti Savonjokeen hakemaan palloa ja ehti vielä polttamaan Vedon etenijän Sami Haapakosken. Hacklin ei arkaillut veteen menemistä. 

– Joo, mä meinasin, että toi Koskelainen hukkuu sinne, saatana! Hacklin kommentoi Ruudun haastattelussa viitaten joukkuetoveriinsa Roope Koskelaiseen, joka miehitti kolmospesää. 

Alla video Hacklinin hienosta ulkopelisuorituksesta kommentteineen. 

Uintireissulla Hacklin sai myös houkuttelevia ehdotuksia viereiseltä saunalautalta. 

– Tuli jo aikaisemmin saunakutsu ja kassler on kuulemma grillissä.

Myös Haapakoski osasi arvostaa Hacklinin suoritusta. 

– Palaessani kolmoselle ei niin naurattanut, mutta kyllä tämä nyt vähän meinaa jo, Haapakoski kommentoi Twitterissä viitaten videoon Hacklinista. 

Vimpeli johtaa sarjaa, Kouvola on toisena. Superpesis on nyt juhannustauolla, seuraavat ottelut pelataan ensi tiistaina. 


Lue myös:

    Uusimmat