Perussuomalaisten Tavio: Uusi vaihtoehto perustettiin ministerien vallanhimon ja Soinin egon takia

8:48

Perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio syyttää perussuomalaisten eduskuntaryhmästä irtautuneen Uuden vaihtoehdon perustetun ministeripaikkojen ja egoististen syiden vuoksi.

– Se on perustettu Timo Soinin ja muiden ministerien vallanhimon takia. Timo Soinin ego ei yksinkertaisesti kestänyt hänelle epämieluisan henkilön valintaa puoluejohtoon. Timo Soini on tässä se mastermind, ja kyllä nuo muut ovat ihan marionetteina tässä, hän toteaa Huomenta Suomessa.

Uuden vaihtoehdon Tiina Elovaara ei niele väitettä.

– Tämä on täysin väärä väite. Timo Soinin rooli tämän uuden ryhmän perustamisessa on rivijäsen. Tämä ei ole Timo Soinin johtama operaatio millään lailla, hän toteaa.

Tavio syyttää videolla ministereitä myös valehtelusta ja kyseenalaistaa, voivatko nämä toimia ministereinä, joiden tulee olla rehelliseksi tunnettuja henkilöitä. Hän myös ihmettelee, miten nämä henkilöt voivat jättää puoluekokouksen äänestystuloksen hyväksymättä.

Eloranta toteaa kuitenkin, että Uusi vaihtoehto on menettänyt lähes kaiken puoluetuista työmies Putkoseen. Tavio kuitenkin keskeyttää tämän muistuttaen Perusuomalaisten Tukisäätiön olevan yhä soinilaisten hallussa.

Otsikkoa ja tekstiä korjattu: Kansanedustajan nimi Tavio, ei Taivio.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja