Mainos

Nainen osti kaupasta shortsit – kyseenalaistaa ostoksensa hyvästä syystä

Missy Rogers kyseenalaistaa suositun vaatebrändin vaatekoot.

Amerikkalaisnaisen huomio American Eagle Outfitters -brändin vaatteiden kokoluokituksesta leviää netissä. Missy Rogers, 19, julkaisi kuvan kahdesta shortsiparista kertoen, että kumpikin on ostettu kyseisen brändin liikkeestä.

Nainen kertoo, että vaikka shortsit vaikuttaisivat olevan suunnilleen samankokoisia, pari vuotta sitten ostettu musta pari on kokoa 36, hiljattain ostettu viininpunainen pari kokoa 42.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Ainoa ero on vuodessa, jolloin ostin ne, pituudessa ja hieman erilaisessa tyylissä, Rogers kirjoitti yli 75 000 kertaa jaetussa postauksessaan.

– Miten voi olla, että se mitä ennen pidettiin kokona 36 on nyt koko 42? Kuinka pieni on tullut koosta 36? nainen ihmettelee.

Rogers huomauttaa, ettei ongelma ole pelkästään American Eaglen, vaan häntä ärsyttää useiden naisten vaatteiden kokojen epäjohdonmukaisuus. Ongelma ei ole vain vaatteiden oston vaikeudessa kokojen heittelehtiessä, vaan vaarallisessa viestissä, joka välittyy nuorille naisille kokojen aina vain pienentyessä, Rogers perustelee.

– Olet enemmän kuin numero, nainen muistuttaa.

Lähde: Today

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.