Perparim Hetemaj maalasi Serie A:ssa

Perparim Hetemaj onnistui maalinteossa sunnuntaina, kun hänen joukkueensa Chievo pelasi 1–1-tasapelin Torinoa vastaan jalkapallon Italian Serie A:ssa.

Hetemaj puski vieraat johtoon takatolpalta 14. minuutilla. Daniele Baselli puski Torinon tasoihin parikymmentä minuuttia myöhemmin.

Maalit ovat olleet Hetemaj'lle harvinaista herkkua Serie A:ssa, sunnuntain osuma oli suomalaiselle keskikenttämiehelle vasta kolmas vuonna 2011 alkaneen Chievo-uran aikana. Tällä kaudella Hetemaj on osunut kahdesti.

Neljä ottelua putkeen ilman voittoa pelannut Chievo majailee Italian pääsarjassa sijalla 11.

Sauli Väisänen ei päässyt kentälle, kun hänen joukkueensa SPAL pelasi 1–1-tasapelin Fiorentinan kanssa.

Sarjanousija Beneventon umpisurkea alkukausi sai sunnuntaina jatkoa, kun se hävisi kotonaan Sassuololle 1–2. Benevento on hävinnyt kauden 13 ensimmäistä otteluaan, mikä on ennätys Euroopan viidessä suuressa liigassa.

Aiempi ennätys oli Manchester Unitedin 12 perättäistä tappiota Englannin liigakauden 1930–31 alkuun.