Huuhkajat-hyökkääjä ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa Serie A:ssa, heti lähellä maalintekoa – Jesse Jorosella vahva ilta

Simon Skrabbin uskomaton kantapäämaali 0:22
Simon Skrabbin Allsvenskan-vuosilta muistetaan esimerkiksi hyökkääjän näyttävä kantapääosuma.

Huuhkajista tutut maalivahti Jesse Joronen ja hyökkääjä Simon Skrabb olivat molemmat avauskokoonpanossa, kun kaksikon edustama Brescia pelasi maanantaina Serie A:ssa 1-1-tasapelin Fiorentinaa vastaan.

Paikka avauskokoonpanossa oli tammikuussa 900 000 euron siirtosummalla Norrköpingistä saapuneelle Skrabbille ensimmäinen Bresciassa.

Ottelun 49. peliminuutilla Skrabbille aukesi rangaistusalueen oikealla puolella erinomainen maalipaikka, mutta harhautuksen päätteeksi lähtenyt oikean jalan laukaus pysähtyi Fiorentina-vahti Bartlomiej Dragowskin käsiin. Suomalainen vaihdettiin kentältä hetkeä myöhemmin ottelun 54. minuutilla.

Joronen oli vierasjoukkueen maalinsuulla työllistetty läpi ottelun ja keräsi esityksestään kiitosta italialaismediassa. Joronen torjui kahdeksasta Fiorentinan laukauksesta seitsemän ja oli voimaton kulmapotkusta avausjaksolla syntyneen tasoitusmaalin edessä.

Kahdeksan pistettä putoamisviivan alapuolella sarjan viimeisenä lojuva Brescia on voittanut edellisen kerran joulukuun 14. päivä, kun se voitti Serie A:ssa Leccen maalein 3-0. Fiorentina on sarjassa sijalla 13.

Lue myös:

    Uusimmat