Mainos

Perjantainakin jyrisee, viikonloppuna viilenee – kylmää ilmaa Jäämereltä

Huomenna perjantaina sade- ja ukkoskuuroja tulee edelleen maan etelä- ja keskiosassa. Viikonloppuna virtaus käy Jäämereltä ja viilentää säätä entisestään pohjoisesta alkaen.

Tänään sade- ja ukkoskuuroja on ollut maan etelä- ja keskiosassa. 

Perjantaina ukkosia tulee etenkin Pohjanmaalta Pohjois-Karjalaan ulottuvalla alueella sekä edelleen ukkoskuuroissa maan etelä- ja keskiosassa. Kaakossa päästään perjantainakin yli 20 asteeseen.

Viikonloppuna sää alkaa viiletä pohjoisesta alkaen.

– Suomeen virtaa kylmää ja pilvistä ilmaa pohjoisesta Jäämereltä. Lauantaina etelässä lämpötilat ovat vielä 20 asteessa, mutta maan pohjois- ja keskiosassa on jo pilvistä ja lämpötilat pohjoisessa ja idässä 10-15 asteessa. Sadekuuroja voi tulla paikoin, sanoo MTV Uutisten meteorologi Aleksi Jokela.

Sunnuntaina pilvipeite voi ulottua jo etelärannikolle asti. Lämpötilat ovat suuressa osassa maata 10-15 asteessa. Vähäisiä vesisateita tulee paikoin. Jos aurinko pääsee paistamaan, päästään yli 15 asteen.

Tämän hetken ennusteen mukaan säässä ei näy suurta muutosta ensi viikolla.

– Sää näyttää jatkuvan melko viileänä ja epävakaisena. Välillä paistaa aurinko, välillä tulee sadekuuroja. Lämpötilat ovat laajalti 15-20 asteessa, paikoin voidaan päästä yli 20 asteen. Hellejaksoa ei ole näköpiirissä, toteaa Aleksi Jokela.

Paikkakuntakohtaiset ennusteet ja sadetutka MTV:n sääsivustolla.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.