Mainos

Perheiden lohduton suru – seitsemän bussiturman uhreista oli nuoria italialaisnaisia

Heillä piti olla elämänsä kevät edessä. Seitsemän nuorta italialaista vaihto-oppilasta oli tovereidensa kanssa eilen aamuyöllä matkalla juhlista asuinpaikkaansa, kun rysähti.

Kolmetoista nuorta sai surmansa. Suurin osa heistä, seitsemän, oli kotoisin Italiasta, jossa tämä maanantai on valjennut suuren surun sävyttämänä.

Kaikki menehtyneet olivat nuoria naisia, jotka olivat tulleet Barcelonaan tammikuussa opiskelemaan puoleksi vuodeksi, kertoo italialaislehti La Repubblica.

Muut tunnistetut uhrit olivat kaksi saksalaista, yksi romanialainen, yksi uzbekistanilainen, yksi ranskalainen ja yksi itävaltalainen.

Kaikki he olivat 19-25-vuotiaita naisia. Tämän hetken tietojen mukaan vaikuttaisi siltä, että suurin osa matkustajista on nukkunut turman sattuessa.

1:47

Myös itse bussiturman syyksi epäillään kuljettajan nukahtamista kesken ajon, kertoo espanjalaismedia.

22-vuotiaan Valentina Gallon oli tarkoitus opiskella kauppatieteitä kuuden kuukauden ajan. Myös toinen turmassa kuollut italialainen, Elena Maestrini, 21, opiskeli kauppatieteitä ja johtamista. Hän oli suunnitellut palaavansa kotiin pääsiäislomaksi.

Torinolainen Serena Saracino, 23, oli Barcelonassa opiskelemassa lääketiedettä. Hän menehtyi vammoihinsa sairaalassa. Myös Francesca Bonello, 24, opiskeli lääketiedettä Erasmus-ohjelman kautta. 

Espanjassa on järjestetty psykologista apua perheille, jotka ovat saapuneet maahan tunnistamaan lastensa ruumiita sekä tukemaan heitä, jotka selvisivät onnettomuudesta hengissä. Osa loukkaantuneista on edelleen kriittisessä tilassa. 

1:38

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.