Perheenäiti Helin järkytys – lapsen toppahanskan vuoren sisältä löytyi mattoveitsen terä: "Siitä tuli aika paha olo"

0:50

Perheenäiti Heli osti syksyllä nettikaupasta Nordbjørn-merkkiset toppahanskat kolmevuotiaalle lapselleen. Yllätys olikin melkoinen, kun hanskan sisältä löytyi kova esine, joka paljastui lopulta mattoveitsen teräksi.

Videolla näkyy, kun mattoveitsen terä otetaan pois hanskan sisältä.

Heli kertoo, että lapsen isovanhempi oli huomannut hanskan vuoren sisällä, ranteen kohdalla kovan esineen. Sama vuori jatkuu hanskan sormiosaan asti, ja Heli arveleekin, että esine on ollut hanskan toisessa päässä eri asennossa ja valunut sieltä ranneosaan.

– Lapsi pukee hanskat pääosin itse, enkä ole niitä paljon käsitellyt. Vähän autan hanskan laittamisessa haalarin hihan päälle. Pari kertaa olen ne pessyt, mutta en ole niitä varsinaisesti puristellut, ainakaan niin, että olisin huomannut siellä mitään kovaa, Heli kertoo MTV Uutisille.

"Kun miettii, kuinka monta kertaa lapsi on leikkipuistossa kiipeillyt..."

Kun Heli tutkaili esinettä tarkemmin, hän huomasi siinä terävät reunat. Tämän jälkeen sitä painettiin varovasti hanskan kangasta vasten. Tuolloin huomattiin, että esine oli mattoveitsen terän muotoinen.

Heli otti videon tilanteessa, jossa avaa hanskan saumaa esineen pois saamiseksi. Videon hän jakoi Facebookissa.

– Otin sakset ja leikkasin hanskan saumasta auki ja ujutin terän sieltä. Esineen paljastuminen mattoveitsen teräksi oli aika järkytys, kun tajuaa, kuinka pitkään se on siellä ollut.

Heli sanoo, että lapsi olisi voinut loukata itsensä pahasti.

– Toki meillä on muitakin hanskoja, mutta kyllä nuo ovat syksyn mittaan olleet ahkerassa käytössä. Kun miettii, kuinka monta kertaa lapsi on leikkipuistossa kiipeillyt, olisi hän voinut satuttaa itsensä tosi pahasti. Eikä sitä välttämättä olisi huomannut vasta kun olisi ollut liian myöhäistä. Siitä tuli aika paha olo.

Ei toivo boikottia tuotteille

Hän päätti jakaa videon, jotta vanhemmat tarkistaisivat lasten hanskat ja muutkin vaatteet. Mitään hysteriaa tai boikottia hän ei halua luoda. Hanskasta hän on tehnyt reklamaation.

– Pari viikkoa sitten netin vauvaryhmissä oli keskustelua kyseisistä hanskoista, koska ne olivat hyvässä alennuksessa ja tiedän monien niitä silloin ostaneen. Terä on varmaan joutunut hanskaan tehtaalla valmistusvaiheessa. Eihän tuollaista osaa edes olettaa, mutta kaikkea voi näköjään tulla vastaan.

Jaettuaan videon, monet sitä kommentoineista ovat kyseenalaistaneet sen aitouden.

– Totta kai netissä ollaan kriittisiä, mutta ihmettelen sitä, miten monet ihmiset ovat haukkuneet minua valehtelijaksi.

MTV Uutiset tavoitti hanskoja myyvän yrityksen, mutta heillä ei toistaiseksi ollut tarkempaa tietoa asiasta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja