Perheenäidin painajainen: 13-vuotias tytär joutui hakatuksi ja kuoli vain viisi päivää myöhemmin – videolla tyttö pyytää hakkaajia lopettamaan potkimisen ja lyömisen

Teinityttö kuoli muutama päivä sen jälkeen, kun joutui hakatuksi koulussa 1:59

Houstonilainen perhe Yhdysvalloissa Texasin osavaltiossa kohtasi suuren järkytyksen, kun perheen teini-ikäinen tyttö kuoli jouduttuaan väkivallan uhriksi.

CNN:n mukaan 13-vuotias Kashala Francis kuoli vain noin viikko välikohtauksen jälkeen. 7-luokalla opiskelevan tytön päälle hyökättiin koulupäivän jälkeen viime viikolla.

Brutaali välikohtaus tallentui videolle, jonka tytön äiti onnistui saamaan haltuunsa. Tyttöä lyötiin ja potkittiin useita kertoja päähän. Videolla uhri pyytää päällensä käyneitä lopettamaan, mutta he jatkavat lyömistä.

Tapahtuneen jälkeen Kashala Francis oli kertonut äidilleen voivansa hyvin, mutta tytön kunto laski huomattavasti muutaman päivän jälkeen. Lopulta kova pääkipu vei hänet sairaalaan, jossa lääkärit löysivät Kashalan päästä yllättäen kasvaimen. Aivoihin oli myös kertynyt nestettä. 

Tyttö kuoli viisi päivää väkivaltaisuuksien jälkeen.

– En tiennyt ketään, kuka ei olisi ihastunut tyttäreeni tutustuttuaan häneen, murtunut äiti kertoo CNN:lle.

– Tämä on epäreilua, hän ei ansainnut tätä, äiti lisää.

Lapsensa menettäneen äidin suru on suunnaton. Äiti sanoo CNN:n haastattelussa, hänen tyttärellään oli usein tapana osoittaa rakkauttaan äidilleen ja antaa suukkoja ja halauksia tälle.

Kashala Francisin koulu selvittää nyt tapahtuman taustoja yhdessä paikallisen poliisin kanssa. Yhdestä asiasta tytön äiti on kuitenkin varma: vaikka tytöllä olikin perheen tietämättä kasvain päässä, yhteistä aikaa olisi ollut enemmän jos lapsi ei olisi joutunut hakatuksi.

– Olisin saanut viettää enemmän aikaa rakkaani kanssa, äiti sanoo musertuneena.

Lue myös:

    Uusimmat