Perheen eväshetki keskeytyi ahneen vieraan takia – äidin kylmänviileä toiminta tilanteessa tallentui kameralle

Perheen eväshetki keskeytyi ahneen vieraan takia – äidin viileä käytös tallentui kameralle 1:14
Katso videolta äidin viileä reaktio mustakarhuun.

Viilipyttynä pelottavassa tilanteessa pysytellyt äiti suojeli lastaan, kun villi mustakarhu nousi piknikpöydälle syömään eväitä.

Perheen piknikhetki keskeytyi Chipinquen luonnonpuistossa Nuevo Leonissa Meksikossa, kun pöytätavoista vähät välittävä nälkäinen mustakarhu tunki apajille. Perhe oli kattanut pöytään lajitelman erilaisia meksikolaisia herkkuja, kuten tacoja. 

Alue on tunnettu siitä, että siellä elelee mustakarhuja. Perheen mukaan tämä oli kuitenkin heidän ensimmäinen kohtaamisensa mustakarhun kanssa.

Tilanteesta kuvatulla videolla mustakarhu herkuttelee keskellä piknikpöytää, jonka äärellä istuu äiti ja nuori lapsi. Ahne karhu ei tunnu hetkauttavan perheen viileänä pysyvää äitiä, joka on ottanut lapsensa suojelevaisesti kainaloonsa. Karhu ei tunnu välittävän paikallaan pysyttelevistä ihmisistä tuon taivaallista, vaan jatkaa itsepäisesti herkuttelua pöydän antimilla.

Video karhun ja perheen kohtaamisesta on vuorokaudessa kerännyt TikTokissa yli 15 miljoonaa katselukertaa. Äidin käytös keräsi sosiaalisessa mediassa runsaasti kunnioittavaa huomiota.

– Hän taisi olla tilanteen aidoin emokarhu, eräs kommentoija kehuu.

Jälkikäteen perhe suosittelee, ettei luonnonpuistoon kannata tuoda eväitä, jotka saattavat houkutella paikalle nälkäisiä karhuja. Meksiko on luokitellut mustakarhun uhanalaiseksi lajiksi. 

Lähteet: Reuters ja @angelachaap/TikTok

Lue myös:

    Uusimmat