Penélope Cruzin muodonmuutos luonnonlapsesta ylvääksi kaunottareksi – katso!

Penélope Cruz on upea espanjalaissyntyinen näyttelijäkaunotar, joka on vuosien saatossa säilynyt upeaakin upeampana, vaikka 40 vuoden rajapyykki alkaa jo häämöttää. AVA kokosi yhteen otoksia viimeisen 12 vuoden varrelta – joiden aikana Cruz ei vaikuta juurikaan vanhentuneen.

Espanjalaisnäyttelijä Penélope Cruz, 38, teki näyttelijädebyyttinsä jo 16-vuotiaana, ja siitä eteenpäin tähden ura näyttelijänä on ollut tasaista, mutta varmaa nousukiitoa. Huolimatta hurjasta menestyksestä Cruz on pitänyt jalkansa visusti maassa ja kasvanut luonnonlapsesta kaunottareksi, joka on nuorekkaana valmis kohtaamaan tulevat vuodet. Katso kuvagalleria upeasta Cruzista vuosien varrelta!

Tämä kaunotar ei takkuja pelkää

Cruz on nuorempana suosinut erityisen huoletonta tyyliä, eikä hän ole pelännyt esimerkiksi sitä, ettei jokainen hänen hiussuortuvansa ole täysin ojennuksessa punaisella matolla. Luonnollinen kaunotar on vuosien saatossa uskaltanut muutamaankin otteeseen luopua pitkistä kutreistaan – ja edustanut lyhyissäkin hiusmalleissa syötävän suloisena.

Tänä päivänä Cruzin tyyli on huolitellumpi, mutta näyttelijätär ei vieläkään arkaile esitellä luonnollisia piirteitään. Tätä nykyä hänen hiuksensa hulmuavat pitkinä ja paksuina.

Poikamaiset jakkupuvut sopivat naiselliselle naiselle

Cruz on loistava esimerkki siitä, kuinka hyvin naisellinenkin nainen voi edustaa hätkähdyttävän feminiinisenä poikamaisissakin asuissa. Cruz viihtyy housupuvuissa ja onkin valinnut ylleen mekon sijaan housut useaan otteeseen tärkeisiin tilaisuuksiin punaiselle matolle. Asuvalinnoillaan näyttelijätär osoittaa, kuinka poikatyttökin voi olla naisellinen.

Penélope Cruz tähdittää AVAlla Ja paholainen loi naisen -elokuvaa tänään kello 21 alkaen.

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja