Pelottava vaaratilanne Moto2-luokan aika-ajoissa: kuljettaja kaatui keskelle rataa ja oli jäädä muiden pyörien jyräämäksi

1:02
Video: Aron Canet kaatui keskelle rataa - muut kuskit ehtivät juuri ja juuri väistämään.

Remy Gardner oli nopein Moto2-luokan Portugalin aika-ajoissa. Aron Canet säikäytti kaatumisellaan.

MAINOS

MotoGP-kausi C Moressa!

Portugalin GP:n lähetykset 21.-22.11.
Su: Osakilpailut Moto3 klo 12.45, Moto2 klo 14.05, MotoGP klo 15.40

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C More Maxilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Portugalin aika-ajoja väritti Aron Canetin hurja vaaratilanne, jossa espanjalainen kaatui keskelle rataa ja takaa tulleet noin 170 kilometriä tunnissa ajaneet kuljettajat ehtivät nipin napin väistämään. Canet onnistui vaivoin konttamaan radalta turvaan ja selvisi ilman vahinkoja. Canet oli lopulta aika-ajojen 15:s.

Paalulle Portimaon haastavalla radalla ajoi australialainen Remy Gardner ennen Luca Marinia ja Fabio Di Giannantoniota.

Sunnuntain kauden viimeiseen kilpailuun lähdetään jännittävistä asetelmista, sillä Moto2-luokan maailmanmestaruudesta taistelee vielä neljä kuljettajaa.

Enea Bastianini johtaa MM-sarjaa 14 pisteen erolla ennen Sam Lowesia. Sarjan kolmantena on Marini, joka on 18 pistettä perässä Bastianinia. Myös neljännellä Marco Bezzecchillä on teoreettiset mahdollisuudet mestaruuteen, eroa kärkeen on kuitenkin jo 23 pistettä.

Parhaalta paikalta huomiseen mestaruuskamppailuun starttaa Marini, joka lähtee siis toisesta ruudusta. Bastianini ja Lowes kärkkyvät kuitenkin vain yhden rivin päässä neljännellä ja viidennellä paikalla. Bezzecchi taas oli vasta 12. nopein.

Aki Ajon KTM-tallin kuljettajista nopein oli Jorge Martin, joka oli kuudes. Tiimin japanilaiskuljettaja Tetsuta Nagashima oli kymmenes.


Kaikki MotoGP-kauden aika-ajot ja osakilpailut suorina lähetyksinä C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja