Pelicansin vaihtopenkin totaalinen sekoaminen hymyilyttää – kapteeni hyppi tasajalkaa, kun pitkä putki viimein katkesi

1:02
Frank Gymerin maali riehaannuttaa Pelicansin vaihtopenkin villiin juhlaan.

Pelicans teki keskiviikkona voitokkaan vierailun Tampereelle, kun Ilves kaatui maalein 6–2. Joukkue tuuletti yhdeksän sekuntia ennen päätössummeria tullutta viimeistä maalia kuin mestaruutta.

Viimeisen, joskin merkityksettömän naulan Ilves-arkkuun löi Frank Gymer, joka viimeisteli näyttävästiMiro-Pekka Saarelaisen ja Patrik Bartosakin kerätessä osumaan syöttöpisteet.

Pelicansin vaihtopenkki reagoi Gymerin osumaan poikkeuksellisen riehakkaasti. Vaikka ottelu oli ratkennut jo hyvän aikaa aiemmin, levisi päävalmentaja Tommi Niemelän hymy korvasta toiseen, ja valmennusjohto löi nyrkkejä yhteen kuin suuremmankin voiton hetkellä. Myös pelaajat yhtyivät villeihin tuuletuksiin, ja muun muassa kapteeni Hannes Björninen hyppi tasajalkaa vaihtoaitiossa.

Voit katsoa Gymerin maalin ja Pelicans-penkin riehakkaan reaktion yllä olevalta videolta.

Björninen kertasi tapahtumia pelin jälkeen C Moren haastattelussa.

– Mahtavia pelejä pelannut meidän neloskenttä jo pitkään, nyt saivat hienon onnistumisen tuohon loppuun. Kaikki ovat iloisia toistensa onnistumisista, se on minusta hienointa tässä meidän hommassa, Björninen sanoi.

Yksi syy riehaantumiseen saattoi olla Gymerin pelihistoriassa. Maali oli miehelle kauden ensimmäinen. Edellisen kerran paljon loukkaantumisista kärsinyt hyökkääjä oli osunut reilu vuosi sitten 26. joulukuuta vuonna 2019, kun hän niittasi kiekon HIFK:n verkkoon.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja