SM-liigahyökkääjä pudotti suru-uutisen – tunteikas tuuletus: "Puhtaasti hänelle"

JYP tekee 1-1 maalin ylivoimalla 1:31
Katso: JYPin Mikko Perttu tuulettaa tunteikkaasti liigauransa ensimmäistä maalia.

Pelicans ja JYP päätyivät jalkapallosta tuttuihin loppunumeroihin, kun lahtelaiset veivät keskikastin joukkueiden väännön nimiinsä maalein 2–1.

Pelicansin sankariksi nousi tsekkihyökkääjä Lubos Horky, joka ohjasi kauden kuudennen osumansa Veini Vehviläisen selän taakse kuusi minuuttia ennen loppua. Nathan Schnarr (1+1) teki komean esityön.

– Blokkasimme tukun vastustajan vetoja ja pelasimme muutenkin hyvin joukkueena. Voitin maalin edessä oman mieheni ja sain lavan väliin. Onneksi meni verkkoon, koska tarvitsemme lisää voittoja ja pisteitä, sanoi Horky, jonka tulkkina toimi maanmies Michal Jordan.

JYP on SM-liigan tehokkain ylivoimajoukkue. Lahdessa jyväskyläläiset pääsivät pelaamaan kertaalleen pakkopeliä ja heti kilahti. Viimeistelijänä kunnostautui Mikko Perttu, jolle maali oli liigauran ensimmäinen. Osuman jälkeen nähtiin tunteikas tuuletus, kun Perttu nosti sormensa kohti taivasta.

– Mummoni nukkui pari viikkoa sitten pois. Hän on ollut iso osa uraani. Maali meni puhtaasti hänelle. Sain myös karistettua melkoisen eläintarhan samalla selästäni, koska paikkoja on ollut aiemminkin, Perttu sanoi.

Näet Pertun maalin ja tuuletuksen ylälaidan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat