Pelicansin tähtivahvistus takoi jättimäistä jälkeä – vierailija sai kyytiä

Lahden Pelicansin CHL-peleissä on taottu tällä kaudella kunnolla maaleja, ja osumia napsui myös tänään perjantaina. Ryan Lasch takoi neljä tehopistettä, kun lahtelaiset möyhensivät kotijäällään tshekkiläisen Vítkovice Rideran 4–0.

Lahtelaisten riveihin täksi kaudeksi palannut Lasch oli mukana isäntien jokaisessa maalissa. Yhdysvaltalaishyökkääjä teki itse kaksi maalia ja alusti lisäksi kaksi osumaa. Hän viimeisteli lahtelaisten neljännen osuman tarkasti nollakulmasta.

Elias Vilén puolestaan kirjautti tehot 1+1=2. Jasper Patrikainen piti isäntien maalilla nollan 29 torjunnallaan.

Maaliviihdettä

Lasch pelasi ennen tätä kautta Pelicansissa viimeksi sesongilla 2020–21. Hän loukkaantui viime viikonloppuna CHL-ottelussa ja sanoi loukkaantumisensa olevan "paha", mutta mies ehti kuitenkin vertyä taas pelikuntoon.

Lasch on summannut tällä kaudella kolmeen CHL-peliin tehopisteet 3+4=7 ja on nyt eurosarjan pistepörssin kärjessä.

Pelicansin CHL-pelit ovat tarjonneet viihdetakuun maalien ystäville. Lahtelaisnippu möyhensi edellisessä CHL-koitoksessaan ranskalaisen Rouen Dragonsin vieraissa 8–3, mutta hävisi CHL-avauksessaan ruotsalaiselle Växjölle kotonaan 1–5.

Myös Ilves voittoon

Suomalaisjoukkueista tänä iltana CHL:ää pelasi myös Tampereen Ilves, joka voitti tshekkiläisen Ocelari Trinecin kotonaan maalikarkeloissa 5–4.

Eemeli Suomi oli ottelussa Ilveksen tehomies pistein 0+3.

Ilveksellä on CHL-kauden kolmesta ottelustaan täydet kolme voittoa, kaikki varsinaisella peliajalla.

Lue myös:

    Uusimmat