Mainos

Pelaajien väliset taistot nyt osaksi Pokémon GO -peliä

Pelaajien väliset Pokémon-ottelut on viimein lisätty Pokémon GO -peliin, Niantic kertoo. Ottelut tulevat aluksi saataville kaikille pelaajille, jotka ovat vähintään tasolla 20.

Pelaajien väliset taistelut ovat samankaltaisia kuin villejä Pokémonejakin vastaan käydyt kamppailut. Kyseessä on reaaliaikainen taisto, jossa vastustajaa isketään väistellen samalla itseä kohti suunnattuja hyökkäyksiä. Mielenkiintoa lisäävänä tekijänä mukana ovat erityiset suojakilvet sekä mahdollisuus voimistaa hyökkäyksiään candy-karkeilla tai Stardust-pölyllä.

Lähellä olevan pelaajan haastaminen tapahtuu QR-koodilla jaettavan Battle Code -tunnuksen avulla. Lisäksi Ultra- ja Best-luokiteltujen ystävien kanssa ottelut ovat mahdollisia, vaikka pelaajat olisivat eri puolilla maapalloa. Otteluista jaetaan suoritusten mukaan myös palkintoja, kuten harvinaisia tavaroita, joita tarvitaan joidenkin Pokémonien kehittämiseen.

Niantic kertoi tarkempia yksityiskohtia otteluiden kulusta jo aiemmin, mutta nyt Pokémon GO:n luoja on ilmoittanut laittaneensa pelaajien väliset ottelut lisäävän päivityksen jakeluun. Päivitys on nyt ladattavissa sekä Androidilla että iOS:llä, mutta ainakin aluksi ottelut ovat saatavilla ainoastaan pelaajille, jotka ovat jo saavuttaneet tason 20.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja