Pelaaja potki toista juniorikiekkoilijaa silmittömästi: "Olisin luultavasti voinut tappaa" – uhrin isä säntäsi hädissään alas

Yhdysvalloissa pelatussa juniorien jääkiekko-ottelussa nähtiin harvinaisen raakaa väkivaltaa, kun pelaaja potki jäässä maannutta pelaajaa päähän. Asiasta kertoo muun muassa Denver7.

Välikohtaus tapahtui Littletonin kaupungissa Coloradon osavaltiossa pelatussa turnauksessa.

Kaukaloväkivallan kohteeksi joutunut 15-vuotias pelaaja kertoi luistelleensa kulmaukseen hakemaan kiekkoa, kun toinen joukkue oli pelannut ylivoimaa viidellä kolmea vastaan. Uhri oli kaatunut törmäyksessä toisen joukkueen pelaajaan, ja hän kertoi pudonneensa toisen pelaajan mailan päälle.

Vastustajapelaajan yrittäessä saada mailaansa irti hän työnsi uhria takaisin jäähän. Uhri yritti nousta pystyyn, mutta vastustaja jatkoi hänen mukaansa työntämistä. Uhri kertoi viranomaisille, että hänen päänsä iskeytyi jäähän eikä hän nähnyt mitään, mutta hän tunsi kolme potkua päähänsä.

Uhri kertoi kärsineensä jatkuvasta päänsärystä tapauksen jälkeen. Potkuja jakaneesta pelaajasta on nostettu rikossyyte.

Syytetty havahtui toimiensa vakavuuteen

Pahoinpitelystä syytetty pelaaja puolestaan kertoi Littletonin poliisille yrittäneensä lähteä tilanteesta pois, mutta hän ei sanojensa mukaan pystynyt, koska hänen myöhemmin potkimansa pelaaja piti hänen jalastaan kiinni.

Syytetty sanoi potkineensa uhria, ja kun tämä ei päästänyt irti, hän potki uudelleen. Syytetty kertoi pelaajan pitäneen edelleen kiinni, joten hän potkaisi vielä kolmannen kerran.

Syytetty havahtui potkittuaan toimiensa vakavuuteen.

– Tajusin, että olisin luultavasti voinut tappaa hänet, hän kertoi.

Syytetty kertoi menneensä tolaltaan myös "paskanpuhumisesta".

Kyseinen pelaaja on Coloradon amatoorijääkiekkoliiton mukaan toistaiseksi hyllytetty otteluista ja harjoituksista.

"Voit tappaa jonkun"

Denver7 haastatteli uhrin isää, joka seurasi peliä paikan päällä vaimonsa kanssa.

– Katselimme aivan järkyttyneinä. Näin muutaman potkun ja näin taklauksen. Sitten heitin tuolini sivuun ja juoksin portaita alas katsomaan, mitä tapahtuu, uhrin isä kertoi.

Myös hän huomautti moisen kaukaloväkivallan vakavuudesta.

– Voit tappaa jonkun, mies kommentoi ja huomautti luistinten vaarallisuudesta.

Tapahtuneesta on julkaistu sosiaalisessa mediassa videokuvaa.

Lue myös:

    Uusimmat