Pekka Pouta muistelee nuoruutensa krapulankäryistä juhannusta – viskinhuuruisen illan jälkeen meteorologille iski totuus vasten kasvoja

3:24
Sini-koira nähdään usein Uutisaamun lähetyksissä – näin karvakaveri valmistautuu televisioon

Pekka Pouta vietti nuoruudessaan sellaisen juhannuksen, jonka jälkeen hän ei ole enää pystynyt viskiä juomaan. 

MTV Uutisten meteorologi Pekka Pouta haaveilee pääsevänsä juhannuksena veneilemään. Harrastukselleen hänellä on mahdollisuus Savonlinnassa sekä lähempänä kotona, kun hänellä on siskonsa kanssa pieni vene perämoottorin kera.

Yleensä Poudan juhannukset menevät rauhallisesti uimisen ja grillauksen kera. Yksi tapahtuma hänellä on jäänyt kuitenkin elävästi mieleen.

– Yksi krapulajuhannus, apua, Pouta muistelee MTV Uutisille.

Pouta oli nuorena mökkeilemässä Kainuussa ystävien kanssa.

– Sen jälkeen en ole Jim Beam -viskiä juonut. Tuhottuamme viskipullon minulle iski kauhea nälkä. Vedin jotain sikanautaa, mitä kaapin perukoilta sattui löytymään. Samassa minulle iski kauhea päänsärky, ja tuntui, että jotain piti laittaa pään ympärille. Löysin kaverin isän vanhan karvareuhkan ja laitoin sen päähäni lievittämään kipua.

– Seuraavana aamuna heräsin ja mietin, että miten voi olla näin huono olo. Tarkistin purkin, jossa ruoka oli ja selvisi, että se oli jokin sota-aikainen, Pouta muistelee kauhunsekaisin tuntein.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja