Paula Vesala paljastaa, mihin liiallinen työnteko johti – menetti yöunetkin

Paula Vesala paljastaa erakoituneensa – jatkuva työnteko vei yöunet 4:56
Paula Vesala kertoo MTV Uutisille, miten liiallinen työnteko vei yöunet.

Jussi-gaalaan saapunut Paula Vesala kertoo MTV Uutisille, miten jatkuva työnteko vaikutti negatiivisesti yöuniin ja jaksamiseen. Hän paljastaa jopa erakoituneensa sosiaalisen työn seurauksena.

PMMP:n paluuta odottava Paula Vesala on totuttu näkemään monessa mukana: hän laulaa, käsikirjoittaa, ohjaa ja näyttelee.

Upeassa Katri Niskasen  iltapuvussa Jussi-gaalaan saapunut Vesala kertoo työnteon olleen jossakin vaiheessa niin iso osa elämää, että hän menetti yöunensa.

– Väsyn välillä paljonkin, mutta nykyään jopa nukun öisin. Pakko myöntää, että ikä näkyy siten, että tykkään nukkua. Ennen öisin myös kirjoitin ja sävelsin, mutta en enää.

Vesala sanoo iän tuoneen myös tiettyä rauhaa omaan elämänrytmiin.

– Ehkä olen vähän erakoitunut, mutta se on varmaan normaalia, koska elän aika paljon elämää, jossa ollaan erilaisissa työyhteisöissä ja näen paljon ihmisiä. Siksi en käy paljoa sosiaalisissa tapahtumissa.

Paula Vesala edusti Jussi-gaalassa upeassa valkoisessa iltapuvussa.

Myöhemmin keväällä Toinen tuleminen -tv-sarjassa ja Comeback-elokuvassa näyttelevä Vesala palaa kesällä lavoille myös PMMP-yhtyeen kanssa pitkän tauon jälkeen.

– Treenit ovat kovassa käynnissä ja meillä on treeniperiodeja, jolla pyrimme pääsemään fyysisesti samaan treenikuntoon kuin aiemmin. Välillä otamme breikkejä ja palaudumme, Vesala sanoo.

On ollut aika liikuttavaa ja tulee paljon muistoja mieleen.

Millaista palautetta PMMP on saanut paluustaan? Katso Paula Vesalan haastattelu yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat