Paula Vesala avautuu elämänsä isoimmasta kipukohdasta: "Minun joku perusääneni on ollut, että en ole elämän arvoinen"

Yökylässä Maria Veitolauuden kauden avausjaksossa Paula Vesala kutsuu Marian yökylään kauniiseen kotiinsa Helsingin Karhusaareen.

Yökylässä Maria Veitola jatkuu uuden kauden jaksoin torstaina 2.9. Ensimmäisessä jaksossa Maria Veitola pääsee tutustumaan laulaja, muusikko, sanoittaja, käsikirjoittaja ja näyttelijä Paula Vesalan elämään Helsingin Karhusaaressa.

Vesala asuu upeassa, remontoidussa vanhassa puutalossa yhdessä poikansa Juliuksen kanssa. Julius on hänen ja hänen ex-puolisonsa Lauri Ylösen yhteinen lapsi. Vesala ja Ylönen menivät naimisiin vuonna 2014 ja ilmoittivat erostaan vuonna 2016. 

Vesala avautuu ohjelmassa Veitolalle huonosta itsetunnostaan, jonka on omien sanojensa mukaan perinyt edesmenneeltä isältään. Hän uskoo sen kumpuavan myös lapsuudesta. 

– Varmaan se on lapsuuden perintö. Ei minua kukaan huomioinut positiivisesti, Vesala muistelee.

Hän kertoo myös käsitelleensä asiaa terapiassa viime aikoina ja olevansa tällä hetkellä onnellinen elämästään. Mutta samalla hän myöntää, että huono itsetunto on ollut hänen elämässään yksi suurimmista kipukohdista.

– Milloin sinulla on viimeksi ollut masennuskausi? Veitola tiedustelee.

– Se oli varmaan 2017–2018. Kävin jo Los Angelesissa psykoterapiassa, mutta siellä se jäi kesken. Suomessa jatkoin sitä. Minulla se liittyy oman arvon tuntoon. Minun on pitänyt opetella vilpittömästi ajattelemaan, että mun täytyy olla elossa. On ollut hankalaa opettaa se itselleni, Vesala paljastaa ja liikuttuu kyyneliin.

Hän kertoo, että on huomannut jo nyt terapian ja asioiden läpikäymisen auttaneen. 

– On ollut ihanaa huomata ensimmäistä kertaa, että olen onnellinen omasta elämästäni. Totta kai se on vaatinut sen, että minulle ei ole koko ajan joku toitottamassa sitä, kuinka perseestä olen

– Tämä on ollut mulle iso kipukohta elämässäni. Minun joku perusääneni on ollut se, että en ole elämän arvoinen, Vesala toteaa. 

Jaksossa Maria Veitola pääsee lukemaan tekstiä Paulan tekeillä olevaan kappaleeseen ja auttaa pelastamaan kuolleen puun. Samppanjalasillisten äärellä käydään tärkeitä keskusteluja. Aamulla pukeudutaan tummiin kulttuurialan puolesta.

Yökylässä Maria Veitola alkaa torstaina 2.9. klo 21 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussaUusi kausi!

Lue myös:

    Uusimmat