Erika Vikman hankki Peppi-koiransa yksinäisyyden vuoksi: "Hautauduin vain kotiin"

Erika Vikman otti Peppi-koiransa yksinäisyytensä takia 1:29
Katso videolta, mitä kaikkea hyvää Peppi-koira tuo Erika Vikmanin elämään.

Artisti Erika Vikman kertoo Yökylässä-jaksossa, että on tuntenut niin syvää yksinäisyyttä, ettei halunnut edes poistua kotoaan. 

Artisti Erika Vikman  kutsui Maria Veitolan kotiinsa vierailulle Yökylässä Maria Veitola -ohjelman uudella kaudella, joka alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 8. helmikuuta kello 21. 

Hän avautuu jaksossa Veitolalle siitä, mitkä syyt olivat sen taustalla, että hän päätti hankkia Peppi-koiransa.

– Olin tosi yksinäinen. Olin jopa siinä olotilassa, että hautauduin vain kotiin, enkä tavallaan halua edes astua ulos. Sitten ajattelin, kun en tykkää ulkoilla, enkä urheilla turhaan. Turhaan on sillä tavalla, että menee vain yksin, Vikman kertoi nauraen. 

– Tajusin, että elämänlaatuani parantaa se, että minulla on joku syy, jos lähden ovesta ulos. Ja sehän on koira. Ja koirasta on niin paljon seuraa, Vikman jatkoi. 

Vikmanin lisäksi ovensa yökyläilylle avaavat uudella kaudella Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö, Anna ja Arppa Airola, Dome Karukoski, Sara Sieppi ja Pyry Soiri, Outi Mäenpää ja Juha Ruusuvuori, Joel Pohjanpalo, Mira Luoti, Sami Sykkö ja Mika ja Kirsi Aaltola.

Katso videolta, mitä kaikkea hyvää Peppi-koira tuo Erika Vikmanin elämään.

Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 8.2. klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon. Ekstrapitkät jaksot vain MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat