Paula Koivuniemi New Yorkiin muutostaan: Matkaseuralainen vaihtui

Viideksi kuukaudeksi New Yorkiin muuttava suosikkilaulaja lähtee reissuun avustajansa kanssa. Pari ensimmäistä viikkoa Isossa omenassa menee herkutellen.

Suomen seitsemäs Nenäpäivä-kampanja käynnistyi lehdistötilaisuudella Helsingin Talvipuutarhassa. Paula Koivuniemi on mukana kampanjassa hyväntekijänä.

– Tosi hyvältä tuntuu olla mukana. Tässä on ihana porukka. En ole näin vahvasti ollut ennen mukana. Tänä vuonna tulee erikoisnumero telkkariin, se on vähän työläs mutta hauska, suosikkiesiintyjä vinkkaa.

– Olen aina sanonut, että laulajien täytyy tehdä paljon, koska on saanut lahjan itsellensä. Se on pieni vaiva meille, mutta iso apu sinne, minne raha ikinä meneekään, Koivuniemi jatkaa.

Koivuniemi tekee joulun jälkeen kunnon irtioton, kun hän muuttaa viideksi kuukaudeksi New Yorkiin. Idea pitkästä matkasta tuli hyvältä ystävältä.

– Hyvä ystäväni Markku Nenonen sanoi, että olisi ihana asua vuosi Nykissä. Minä siihen, että sinähän sen sanoit, koskas lähdetään! Koivuniemi kertaa.

– Tällainen irtiotto on kytenyt mielessä jo kauan. Me lyhennettiin Markun kanssa sitä vierailua ensin puoleksi vuodeksi ja nyt se supistui viiteen kuukauteen. Ja nyt Markku ei pääsekään töiden vuoksi mukaan, joten lähden sinne avustajani kanssa, Oliver-kissankin mukaan ottava laulaja sanoo.

"Mässäilen porkkanakakulla"

New York on Koivuniemelle rakas paikka, jossa hän on käynyt lukemattomia kertoja. Hän etsi kriteereilleen sopivaa asuntoa tovin, ja paperit allekirjoitettiin viimein eilen.

– Asunto on tarpeeksi iso, että on vieraille tilaa. Ja maisema on samantyyppinen kuin kotona. Halusin ehdottomasti puistonäköalan, ja sen minä sain, Central Parkin laidalta newyorkilaiskodin löytänyt Koivuniemi paljastaa.

Hoikasta ulkomuodostaan tunnettu Koivuniemi sanoo, että viime aikoina on ihmeellisesti toitotettu hänen ulkonäöstään. Sauvakävelyä ja terveellisiä elämäntapoja harrastava Koivuniemi aikoo sallia New Yorkissa itselleen herkkuja.

– Ensimmäiset pari viikkoa menee varmaan mässäilyyn. Porkkanakakku on ihan minun suosikkini. Tiedän myös ihania sushipaikkoja ja salaattimestoja. Mutta siellä pitää olla hirveän tarkkana syömisen kanssa! Onneksi asun puiston vieressä, pääsen suoraan ulkoilemaan, nainen hymyilee.

Lue myös:

    Uusimmat