Paul Scholesin pikaerosta yllättävä paljastus – jätti työtehtävänsä tekstiviestillä

Paul Scholes erosi aikaisemmin tällä viikolla Oldhamin päävalmentajan paikalla vain 31 päivän jälkeen. Nyt pikaisesta eroamisesta on paljastunut uutta tietoa.

Mittavan pelaajauran jalkapallokentillä pelannut Scholes palkattiin Englannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Oldhamin peräsimeen 11. helmikuuta, mutta erosi tehtävistään vain 31 päivää myöhemmin.

Scholesin päätös tuli Oldahamin omistajalle Abdallah Lemsagamille täysin yllätyksenä. Erikoisinta Scholesin päätöksessä oli kuitenkin tapa, jolla se tehtiin.

– Olin todella yllättynyt, sillä hän erosi tehtävistään tekstiviestillä. Hän kieltäytyi keskustelemasta asioista, jotka vaikuttivat hänen päätökseensä, Lemsagam kertoo BBC:n mukaan.

Lemsagam oli antanut Scholesille täyden tukensa mahdollisen jälleenrakentamisen varalle. Vaikka Oldhamin peliesitykset Scholesin alaisuudessa eivät olleet mairittelevia, ei englantilaisluotsi ollut vaarassa menettää työpaikkaansa.

– Olin aina hänen tekemiensä päätöksien tukena. Minä myös rohkaisin häntä tuloksista huolimatta, ja vakuutin hänen työnsä olevan turvassa, Lemsagam toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat