Patrik Laineen supertähtiaisapari löytänyt haluamansa – kohupestaus miellyttää: "Me tarvitsemme sitä"

NHL-supertähti Johnny Gaudreau vannoo olevansa valmis tekemään kovempaa tulosta toisella kaudellaan Columbus Blue Jacketsissa. 

Vuosi sitten Gaudreaun elämä mullistui kovalla kädellä. Uuden joukkueen, kaupungin ja kodin lisäksi hyökkääjä sai perheenlisäystä. 

Nyt kaupunki ja Blue Jackets alkavat tuntua tutuilta ja turvallisilta. 

– Saamme tavata myös perhettämme enemmän kauden aikana, koska he asuvat lähellä. Juuri tätä me halusimme, Gaudreau kommentoi NHL:n verkkosivuilla. 

30-vuotias yhdysvaltalaislaituri summasi ensimmäisellä Blue Jackets -kaudellaan 80 ottelussa 21+53=74 pistettä pelatan osan sesongista myös suomalaistähti Patrik Laineen ketjukaverina. 

Odotukset olivat kovemmat, sillä Gaudreau oli mättänyt edellisellä kaudella Calgary Flamesissa peräti 115 tehopinnaa.

Juttu jatkuu videon alla. 

NHL-tähti Mikko Rantasella lähes tavaramerkiksi noussut tapa maalin edessä – otti mallia Sidney Crosbylta 1:17
NHL-tähti Mikko Rantasella lähes tavaramerkiksi noussut tapa maalin edessä – otti mallia Sidney Crosbylta.

Nyt isoin muutos on kohutapausten takia NHL:stä syrjässä lähes neljän vuoden ajan olleen Mike Babcockin, 60, astuminen päävalmentajaksi. Gaudreau luonnehtii menestysluotsia "todella hyväksi äijäksi" tunnin mittaisen keskustelun pohjalta. 

– Jaoimme näkemyksiä ja pääsimme heti samoille raiteille. Ja me molemmat todella odotamme harjoitusleiriä. Hän odottaa paljon joukkueeltamme, ja sitä me toivomme valmentajaltamme. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Babcockin menneisyys ei Gaudreauta kauhistuta. 

– Hän tulee ilmoittamaan suoraan, mitä hän joukkueelta haluaa ja kuinka hän tulee sitä peluuttamaan. Me tarvitsemme sitä. Me tarvitsemme kovaksikeitetyn valmentajan, joka puskee meitä eteenpäin harjoituksissa ja peleissä. 

– Tästä tulee hauskaa, Gaudreau summaa. 

NHL-kausi alkaa 10. lokakuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat