Patrik Laineen laukomista koko kesän seurannut Aleksander Barkov teki havaintoja: "Otin siitä pari hyvää juttua"

NHL-seuransa Florida Panthersin harjoitusleirille saapunut Aleksander Barkov kertoo seuranneensa kausien välissä tarkkaan ystävänsä Patrik Laineen laukomista. Barkov sai kuulla harjoitusleirin aluksi myös uudesta ketjukaveristaan.

Barkov ja Laine treenasivat paljon yhdessä ennen Pohjois-Amerikkaan paluuta. Tamperelaiset tuntevat toisensa hyvin jo vuosien takaa, mutta Barkov kertoo edelleen oppineensa jotain.

Panthersia seuraava radiotoimittaja David Dwork kertoi Barkovin kommenteista Twitterissä.

– Sasha Barkov sanoi treenanneensa Patrik Laineen kanssa koko kesän koti-Suomessa. Hän kertoi, että sai seurata paljon tämän laukomista ja lisäsi virnistäen: ”En tietenkään ala laukoa kuin hän, mutta otin siitä pari hyvää juttua mukaani", Dwork siteerasi.

Barkoville uusi ketjukaveri

Panthers hankki kausien välissä Ottawasta Anthony Duclairin, jonka päävalmentaja Joel Quenneville aikoo harjoitusleirillä istuttaa Barkovin ja Jonathan Huberdeaun rinnalle.

– Olin todella innoissani, kun kuulin, että hän on tekemässä sopimuksen kanssamme, Barkov kertoi lehdistötilaisuudessaan.

– Tuollaisen kaverin kanssa pelaaminen on todella hienoa. Hän on nopea, taitava ja voi tehdä paljon hyvää tuhoa hyökkäyspäässä. Olisi hienoa, jos pystyisimme luomaan hyvän kemian hänen kanssaan, suomalaistähti jatkoi.

Duclair teki viime kaudella Senatorsille 23 maalia 66 runkosarjaottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat