Patrik Laine siirrettiin kakkosketjuun kesken ottelun, Winnipeg-luotsin ketjumyllerrys ei tuottanut tulosta – "Olisi pitänyt tehdä niin aikaisemmin"

Vahvasti kautensa aloittanut Patrik Laine siirrettiin takaisin kakkosketjuun kesken Pittsburgh Penguinsin murskavoittoon päättyneen ottelun.

Laine aloitti ottelun ykkösvitjassa Blake Wheelerin ja Mark Scheifelen kanssa. Laine ehti pelata ykkösketjussa kolmessa täydessä ottelussa, joiden aikana pisteitä kertyi peräti seitsemän kappaletta.

Kesken Pittsburghin 7-2-murskavoittoon päättyneen ottelun Laine siirrettiin kuitenkin kakkosketjuun, jossa hän pelasi myös kauden ensimmäiset ottelunsa. Laine otti paikkansa Andrew Coppin ja Kyle Connorin rinnalta, kun Nikolaj Ehlers nousi puolestaan ykkösketjuun.

Winnipegin päävalmentaja Paul Maurice haki ketjumuutoksilla piristystä joukkueensa peliesityksiin, mutta ei aavisteli tehneensä muutokset liian myöhään.

– En tiedä, oliko sillä suurta vaikutusta peliin. Olisi varmaan pitänyt tehdä niin aikaisemmin, Maurice pohtii Winnipegin videolla.

Laine on aloittanut NHL-kautensa upeasti. Hän on seitsemän pelatun ottelun jälkeen pistepörssin kolmantena tehoin 3+8=11.

Lue myös:

    Uusimmat