Mainos

Patrik Laine naurahtaa Winnipegin ihmiskuulasta: "Se on vähän erikoinen kaveri"

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Winnipeg Jets on noussut varsinkin tällä kaudella läntisen konferenssin huippujoukkueiden kastiin. Tällä hetkellä Jets on painelemassa kovaa tahtia kohti pudotuspelejä. Seuran riveistä löytyy jos jonkinlaisia tapauksia.

Jetsin hyökkäyksessä Patrik Laine on takonut kovaa jälkeä tällä kaudella. Myös Laine innostuu hekottelemaan, kun häneltä kysyy Jetsin takalinjojen viihdyttäjästä, jenkkipuolustajasta Dustin Byfuglienistä.

Byfuglienin yksi tavaramerkki näkyy kahinoiden keskellä. Monesti järkälemäinen puolustaja ei tyydy pitämään vain yhtä kaveria hallussaan, vaan käsiin tarttuu vähintään kaksi eri heppua, kuten ylhäältä kuvasta näkyy.

– Onhan se aika pelote, Laine naurahtaa Byfuglienista MTV Sportille.

– Sitä vastaan ei ole kiva pelata. Hän on hyvä pelimies ja kaiken päälle hän on tosi iso äijä. Hän kyllä pystyy hoitamaan 2-3 äijää ihan yhdellä kädelläkin, Laine jatkaa hymyissä suin.

Byfuglien, 32, voitti Stanley Cupin kaudella 2009-2010, jolloin hän edusti Chicago Blackhawksia. Tuolloin hän viiletti vielä hyökkääjänä.

Vuosien saatossa mörssärimäisen Byfuglienin paikka on vakiintunut puolustajan tontille. Vaikka jenkkipakki sortuu välillä virheisiin, on hän takonut vahvaa jälkeä jo monien vuosien ajan Jetsin takalinjoilla.

Laine on päässyt tutustumaan Byfuglieniin tämän ja viime vuoden aikana. Kaksikko tekee yhteistyötä muun muassa Jetsin ykkösylivoimalla, jossa Byfuglien toimii suoranaisena liberona siniviivan tuntumassa.

– Se on vähän erikoinen kaveri, Laine sanoo iloissa suin Byfuglienista.

– Ihan huipputyyppi ja huippupelimies, Laine jatkaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.