Patrik Laine myöntää suoraan: NHL-kauden alun otteet yllättivät

Patrik Laine summaa tiukkaa kolmen ottelun viikonloppua:"Yksi voitto kolmeta ei tyydytä ketään" 2:04
Videolla Patrik Laineen kommentteja vieraspelireissun yhteydestä.

Jääkiekkoliiga NHL:ssä suomalaistähti Patrik Laine teki uuden sopimuksen Winnipeg Jetsin kanssa aivan uuden kauden alla. Laine lähti runkosarjan alkuun tilanteesta, jossa hän ei ollut pelannut yhden yhtään harjoituspeliä. Avausmetreillä Laine on jättänyt itsestään hyvinkin positiivisen vaikutelman.

Laine on takonut neljään otteluun jo kuusi tehopistettä (1+5). Jetsin valmennus on noteerannut suomalaishyökkääjän tehokkuuden ja vahvat peliotteet, sillä hänet on nostettu ykkösketjuun Mark Scheifelen ja Blake Wheelerin vierelle.

Venyneiden sopimusneuvottelujen takia Laineen lähtökohdat mutkistuivat. Tätä ajatellen suomalainen on saanut todella positiivisen alun kaudelleen.

Sellaisen, joka on yllättänyt jopa hänet itsensä.

– Kaikki on mennyt paremmin kuin mitä osasin edes odottaa, Laine myöntää Winnipeg Sunin toimittajan Scott Billeckin mukaan.

– En edes osannut oikein luoda hirveitä odotuksia vierasreissulle. Halusin vain päästä irti ja pelata hyvin, Laine jatkoi.

Kauden alun neljästä vierasottelusta Jets otti kaksi voittoa.

Jetsin seuraava peli on ohjelmassa Suomen aikaan perjantain vastaisena yönä. Kotiavauksessa vastaan asettuu Minnesota Wild.

Lue myös:

    Uusimmat