Patrik Laine hurjana NHL-ottelussa: tehopisteiden lisäksi syntyi tolppavetojen hattutemppu

Patrik Laine syötti kaksi osumaa Winnipeg Jetsin kukistaessa kotikaukalossaan Boston Bruinsin 4-3 jääkiekon NHL-kierroksella.

Laine syötti joukkueensa avauserän kaksi ensimmäistä maalia. Blake Wheelerin tekemä 1-0-osuma syntyi vain reilun minuutin pelin jälkeen, kun hyökkääjä seurasi Patrik Laineen ylärimalaukauksesta tulleen irtokiekon.

Toisessa maalissa 12. peliminuutilla Laine namutteli paraatipaikaltaan laukauksen sijaan kiekon takatolpalle, josta Mark Scheifele ohjasi sen ohi Bruins-vahti Tuukka Raskin.

Jets hukkasi kahden maalin johtonsa ottelun puoliväliin mennessä, mutta Jacob Trouban ja Nikolaj Ehlersin osumat viiden minuutin sisään takasivat päätöserässä voiton isännille.

Laine iski avausosuman ylärimavedon jälkeen kiekon tolppaan vielä kahdesti ottelun aikana, mutta maalivahti Raskia kohti suuntautuneita laukauksia hänelle kertyi vain yksi koko illan aikana.