Pasilan juna-asemahyökkääjä vangittu: Miehen radalta pelastanutta sivullista sankaria etsitään yhä – kiskoi uhrin pois raiteilta junan lähestyessä

Pasilan juna-asemalla perjantaiyönä sivullisen kimppuun hyökännyt mies on vangittu todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä, tiedottaa poliisi.

Poliisi epäilee, että tuntematon mies työnsi toisen miehen junaraiteille Pasilan rautatieasemalla 19. huhtikuuta. Tapaus sattui hieman puolen yön jälkeen.

Sivullinen henkilö sai nostettua miehen takaisin laiturille. Poliisi pyytää, että miestä auttanut sivullinen ottaa yhteyttä numeroon 0295 417 931 tai sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi.

Sivullinen pelasti

MTV Uutiset kertoi aiemmin, että vuonna 1985 syntynyt uhri selvisi täpärästi junan alta, kun asemalaiturilla ollut toinen henkilö auttoi hänet ylös. Tilanne tallentui VR:n valvontakameralle.

– Siinä oli hyvin pieni aika ennen kuin juna tuli. Kuljettaja oli nähnyt tilanteen etukäteen ja aloitti jo jarruttamisen. Hän ei olisi omin avuin missään nimessä päässyt ylös, päivystävä tutkinnanjohtaja Outi Petersohn-Järvinen kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat