Parrakas nainen ja Kim Kardashianin peppu – tässä ovat vuoden 2014 suurimmat ilmiöt!

MTV Lifestyle listasi vuoden kuumimmat ilmiöt!

Nämä asiat puhuttivat, kohahduttivat ja villitsivät vuonna 2014.

Fitness

Vuoden 2014 liikuntavillitys ei suinkaan ollut Zumba, vaan Fitness. Harrastus kirvoitti myös liiallista treenausta vastustavia mielipiteitä.

Alastonkuvat

Moni jenkkijulkkis yllättyi elokuussa 2014 ikävällä tavalla. Runsaat määrät julkkisten alastonkuvia vuosi julkisuuteen sen jälkeen, kun ne oli hakkeroitu Applen iCloud-palvelusta. Kuvissa esiintyivät esimerkiksi Kate Upton ja Jennifew Lawrence.

Selfie

Itse otetulle omakuvalle, eli selfielle sävellettiin jopa oma kappale, The Chainsmokersin #SELFIE. Selfien suomenkielinen vastine on tietenkin "meitsie".

Belfie

Selfien vanavedessä nettiin rantautui belfie, eli peppuselfie. Tämä kuva ei esitä kasvoja, vaan pakaroita.

Kim Kardashianin Paper-kansi

Kim Kardashian kohahdutti tänä vuonna poseeraamalla Paper-lehden kannessa takamus paljaana.

Naisen rohkea poseeraus synnytti satoja ja taas satoja pilakuvia, joiden pääosassa oli yleensä Kardashianin takamus.

ALS Ice Bucket Challenge

Ice Bucket Challenge -haaste syntyi, jotta lihasten toimintaa rappeuttava ALS-tauti saisi enemmän huomiota. Haasteessa osallistujan päälle kaadetaan saavillinen jäävettä.

Haastetta kritisoitiin hyödyttömyydestä. Yhtä hyvin osallistuja voisi olla kaatamatta niskaansa vettä, ja vain lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen. Tässä aiheeseen liittyvä Charlie Sheenin taidonnäyte.

Pureva palloilija

Jalkapalloilija Luis Suárez pääsi otsikoihin purtuaan vastustajaa Brasilian MM-kisoissa. Miehestä alkoi pian liikkua netissä kuvia, joissa häneen oli liitetty teksti "if you can't beat them, eat them" (suom. "jos et voi voittaa heitä, syö heidät").

Robin Williams

Koomikko Robin Williamsin yllättävä kuolema elokuussa 2014 järkytti koko maailmaa.

Parrakas nainen

Euroviisuista maailmankartalle singonnut Conchita Wurst järkytti konservatiiveja parrallaan: kuvankaunis Wurst ei nimittäin ole nainen, vaan drag-artisti Thomas Neuwirthin kehittämä hahmo.

#yesallwomen

#yesallwomen on Twitter-kampanja, jossa naiset jakavat kokemuksiaan syrjinnästä ja häirinnästä. Hashtag oli hyvin suosittu toukokuussa 2014. #Yesallwomenin liikkeellepanija oli hashtag #notallmen, joka listaa asioita, joihin kaikki miehet eivät syyllisty.

3D-printtaus

Aiemmin tiedeleffoista tuttu 3D-printtaus tuli vuonna 2014 tavallisen kansan ulottuville.

iPhone 6

Apple-fanien suureksi pettymykseksi iPhone 6 joutui heti julkaisunsa jälkeen ongelmiin: puhelin on niin ohut, että sen voi taivuttaa rikki. Epäonninen kutonen esiintyi heti useissa pilakuvissa.


Osittaiset lähteet: Say Daily, Mashable, Glamour


Lue myös:

    Uusimmat