Varoittava esimerkki vai suuri ihme? Pariskunta selvisi järkyttävästä auto-onnettomuudesta

Tennesseeläinen nuoripari selvisi kuin ihmeen kaupalla auto-onnettomuudesta. Tarinaa on jaettu Facebookissa yli 90 000 kertaa, mutta kaikki eivät allekirjoita sen hienoutta.

Arika Stovall ja Hunter Hanks, nuori pariskunta Tennesseestä, ovat päätyneet internetjulkimoiksi jaettuaan rakkaudentäyteisen selviytymistarinansa Facebookissa. Yhteiskuvassa onnettomuuden runtelema pariskunta on paraikaa sairaalassa: he molemmat selvisivät järkyttävästä auto-onnettomuudesta. Molempien henki oli hiuskarvan varassa. Kuvaa on jaetty tähän mennessä yli 94 000 kertaa.

Jos et näe päivitystä, katso se täältä.

Onnettomuus tapahtui parin ajaessa uudenvuodenpäivänä Nashvilleä kohti. Mittarissa oli 137 km/h. Mies menetti auton hallinnan, ja he ajoivat päin pylvästä.

Facebook-statuksessaan Arika hehkuttaa, että oli vain kolmesta sekunnista kiinni, etteivät he menettäneet henkikultaansa: mies ajoi tarkoituksella päin pylvästä saatuaan jälleen kiinni ratista pysäyttääkseen auton, jonka hallinnan tämä menetti. Arika uskoo, että tämä oli Jumalan tahto antaa heille uusi mahdollisuus elämään: hänen maatessaan autossa ja nähdessään poikaystävänsä liikkumattomana ja verisenä, toisella puolella näkyi valkoinen hahmo. Hän uskoo sen olleen hänen suojelusenkelinsä.

Kumpikaan ei rikkonut luitaan tai saanut sisäisiä vammoja – aivotärähdystä, mustelmia ja paria tikkiä lukuunottamatta. Teho-osastolla poikaystävä saapui tyttöystävänsä luokse halaamaan tätä ja syytti itseään tytön kärsimistä kivuista. Arikan mukaan Hunter kuitenkin pelasti hänen henkensä.

Alle 48 tunnin päästä onnettomuudesta molemmat pääsivät lähtemään pois sairaalasta. Lava-auto oli pelkkää metallihöttöä onnettomuuden jäljiltä.

Jos et näe kuvaa, katso se täältä.

Tarina on kuitenkin saanut myös negatiivista palautetta sosiaalisen median käyttäjiltä: paria on kuvattu edesvastuuttomiksi. Miksi he leikkivät elämällään ja hurjastelivat moista vauhtia? Tätä kysyy moni kommentoija, joiden mielestä tapaus on ennemminkin varoittava esimerkki kuin suuri todistus rakkaudesta tai suojelusenkelistä.

Kuitenkin monen mielestä tämä tarina on osoitus siitä, että ihmeitä todella tapahtuu.

Lähde: Facebook, Liftbump.com

Lue myös:

    Uusimmat