Pariskunnan talo paloi maan tasalle – raunioista tehty uskomaton löytö ilahdutti: "Kaikki muu oli tuhoutunut"

Aviomiehen tekemä löytö ja siitä seurannut ihana teko loivat pariskuntaan uskoa – niin kauan kun on rakkautta, on toivoa. 

Etelä-Kaliforniassa riehuneet maastopalot ovat saaneet aikaan vakavaa tuhoa, ja monet perheet ovat joutuneet katselemaan vierestä, kun heidän kotinsa on palanut maan tasalle sammutusyrityksistä huolimatta. Näin kävi myös Julie ja Don Myersille, jotka evakuoinnista kotiin palattuaan löysivät kasan tuhkaa siitä paikasta, jossa heidän kotitalonsa oli ennen sijainnut.

– Meillä oli turvakaappi ja toivoimme, että edes jotkut tavarat olisivat säilyneet. Mutta kun palomiehet auttoivat meitä avaaman sen, kaikki siellä oli vain märkää ja hiiltynyttä jäännöstä, Julie kertoo.

Tulipalo ei vienyt pariskunnalta aivan kaikkea

Murtunut pariskunta ei uskonut löytävänsä pahoin palaneesta talosta, joka oli kerran heidän kotinsa, mitään arvokasta. Toisin kuitenkin kävi, sillä tuhkan läpi kulkiessaan Don löysi maasta sormuksen. Eikä minkä tahansa sormuksen, vaan vaimonsa alkuperäisen kihlasormuksen useamman vuosikymmenen takaa. 

– Oli todella ihmeellistä, että hän löysi sen. Luulin, että olimme menettäneet sen lopullisesti, sillä kaikki muu oli tuhoutunut, Julie toteaa.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen oli vaihtanut käyttämään sormusta, jonka hänen miehensä oli ostanut hänelle 25-vuotislahjaksi, ja alkuperäinen sormus oli päätetty laittaa talteen.

Paras osa tarinaa on kuitenkin vielä tulossa, sillä löydettyään sormuksen keskeltä kotitalonsa jäännöksiä, Don polvistui vaimonsa eteen ja kosi häntä uudelleen. Vaikka pariskunta oli menettänyt palossa kaiken, heillä oli edelleen toisensa. Tämä jos mikä on rakkautta! 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: ScaryMommy 

***

0:54

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja