Paris Hiltonin vastasyntyneen tyttären koko nimi ja syntymäaika julki

Seurapiiritähti Paris Hilton sai vastikään tyttären. 

Seurapiiritähti Paris Hilton, 42, ja hänen aviomiehensä Carter Reum, 42, saivat tyttären marraskuussa 2023. The Blastin hankkimasta syntymätodistuksesta selviää, että vauvan koko nimi on London Marilyn Hilton Reum ja hän on syntynyt 11. marraskuuta kello 11.43 Cedars Sinai Medical Centerissä Kaliforniassa.

Hilton ja Reum kertoivat tyttärestään lähipiirilleen kiitospäivänä 23. marraskuuta. 

– Kaikki luulivat, että taikuri oli tulossa. Että meille olisi tulossa joku esiintyjä. Kaikki olivat siis jo valmiiksi jännittyneitä. Sitten kävelin sinne pitäen sylissäni vaaleanpunaista peittoa, jossa oli vauva, ja kaikki olivat ihmeissään. He eivät voineet uskoa sitä. Se on paras kiitospäivä, jonka olen koskaan elämässäni viettänyt, Hilton kertoi ikimuistoisesta hetkestä 27. marraskuuta esiintyessään Live With Kelly and Mark -keskusteluohjelman jaksossa.

Hilton kertoi aiemmin Peoplelle, että hän aivan haltioissaan pikkuisen prinsessan saapumisesta perheeseen. 

Hiltonilla ja Reumilla on entuudestaan Phoenix Barron -niminen poika, joka on saatu sijaissynnyttäjän avulla tammikuussa 2023.

Aiemmin tänä vuonna Hilton kertoi Glamour UK:lle, miksi hän ja Reum päättivät käyttää sijaissynnyttäjää saadakseen poikansa.

– Kun olin The Simple Life -ohjelmassa, niin minun piti olla huoneessa, kun nainen synnytti, ja se traumatisoi minut. Mutta halusin perheen niin kovasti, sen fyysinen osa vain...Olen vain niin peloissani. Synnytys ja kuolema ovat kaksi asiaa, jotka pelottavat minua enemmän kuin mikään muu maailmassa, Hilton kertoi tuolloin. 

Hilton ja Reum kihlautuivat helmikuussa 2021 yli vuoden seurustelun jälkeen ja menivät naimisiin kolmipäiväisen hääseremonian aikana marraskuussa 2021.

Reum on sijoittaja, kirjailija ja yrittäjä. Hän on myös entisen reality-tähden Laura Bellizzin tyttären isä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat