Paris Hiltonin esikoinen täytti vuoden – äiti jakoi ennennäkemättömät kuvat ja videon

Seurapiiritähti Paris Hiltonin esikoinen Phoenix täytti vuoden. 

Seurapiiritähti  Paris Hilton, 42, ja hänen aviomiehensä sijoittaja Carter Reum, 42, saivat esikoisensa Phoenixin sijaissynnyttäjän avulla tammikuussa 2023. Hilton on jakanut Instagramissa kuvia 16. tammikuuta Phoenixin 1-vuotissyntymäpäivän kunniaksi. Kuvia ei ole aiemmin julkisuudessa nähty. 

– Vuosi sitten kaunis enkelivauva tuli elämiimme tuoden niin paljon rakkautta ja onnea. Minun kallisarvoinen pikkuiseni, olet enemmän kuin unelmien täyttymys. Teet elämästäni kokonaisen. Jokainen päivä kanssasi on mittaamattoman arvokas lahja, ja olen ikuisesti kiitollinen saadessani olla äitisi, Hilton kirjoitti. 

Kuvia voit selata nuolesta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Juhlimme ensimmäistä monista syntymäpäivistäsi, vauva P. Luvassa on koko elämä naurua, rakkautta ja upeita seikkailuja suloisen tiimimme kanssa. Hyvää ensimmäistä syntymäpäivää, Hilton jatkoi. 

Hiltonin jakamissa kuvissa Phoenix on vauvana ja taaperoikäisenä. Kuvakarusellin viimeisenä on video, jossa Phoenix ääntelee innoissaan, kun hänelle puhutaan. 

Hilton on jakanut myös TikTokiin videon päivänsankarista, jossa tämä muiden muassa rapsuttelee koiraa ja on pukeutunut äitinsä kanssa kärpässieniksi. 

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hiltonin ja Reumilla on myös marraskuussa 2023 syntynyt London-tytär. Hän on todennäköisesti saanut myös alkunsa sijaissynnyttäjän avulla. 

Aiemmin tänä vuonna Hilton kertoi Glamour UK:lle, miksi hän ja Reum päättivät käyttää sijaissynnyttäjää saadakseen poikansa.

– Kun olin The Simple Life -ohjelmassa, niin minun piti olla huoneessa, kun nainen synnytti, ja se traumatisoi minut. Mutta halusin perheen niin kovasti, sen fyysinen osa vain...Olen vain niin peloissani. Synnytys ja kuolema ovat kaksi asiaa, jotka pelottavat minua enemmän kuin mikään muu maailmassa, Hilton kertoi tuolloin. 

Hilton ja Reum kihlautuivat helmikuussa 2021 yli vuoden seurustelun jälkeen ja menivät naimisiin kolmipäiväisen hääseremonian aikana marraskuussa 2021.

Reum on sijoittaja, kirjailija ja yrittäjä. Hän on myös entisen reality-tähden Laura Bellizzin tyttären isä.

Lue myös: