Paris Hilton teki hulvattomat TikTok-videot miehelle, joka väitti vieneensä jotakin seurapiiritähdelle kuuluvaa: "Eivät koskaan mene muodista"

Eräs vaikuttaja on sanojensa mukaan vienyt seurapiiritähti Paris Hiltonilta jotakin tälle kuuluvaa.

Yli 15 vuotta sitten vaikuttaja Gregory Brown ja hänen ystävänsä päätyivät Brownin mukaan seurapiiritähti Paris Hiltonin  autoon, ja ystävä anasti tämän Christian Dior -merkkiset aurinkolasit. Brown teki aiheesta äskettäin videon, jossa kertoo väitettyjen tapahtumien kulusta.

Brown oli sanojensa mukaan M.I.A.-nimisen artistin konsertissa ja lähdettyään sieltä hän näki mustan auton tulevan paikalle. Ihmiset huusivat ja autosta astui ulos Hilton.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Sitten kaikki menevät sisään, mukaan lukien Paris Hilton. Klubin nimi oli The Guvernment Torontossa, jos tiedätte sen. Ja kaikki menivät sinne. Mutta auto oli edelleen siellä ja minä ja ystäväni avasimme oven. Autossa ei ollut ketään, joten menimme autoon, Brown kertoi videollaan.

Kaksikko kuunteli autossa Daniel Powterin Bad day -kappaletta, kunnes ystävä kehotti heitä juoksemaan.

– Ja sitten luulin, että poliisit olivat tulossa, joten juoksimme. Mutta ystäväni itse asiassa huusi ilosta, koska hän oli varastanut hänen Christian Dior -aurinkolasit. Anteeksi Paris, Brown kertoi videolla.

Videolla Brown toivoi, että asia on ok, eikä Hilton laita häntä vankilaan, koska on rikas.

Hilton teki Brownille vastauksena TikTok-videon, jossa hymyilee ja tanssahtelee Brownin tunnustukselle ja pyytää kuvatekstissä Brownia näyttämään anastetut aurinkolasit.

Brown on kommentoinut videota.

– Olen niin pahoillani Paris! Voimme antaa ne sinulle takaisin! Meillä on ne edelleen, olet suloisin, Brown kirjoitti.

Hilton vastasi.

– Annan sinulle anteeksi ja voit pitää ne. En aio pilata perinnettäsi sisaruudesta matkustaessasi Paris Hilton -aurinkolaseissa, Hilton kirjoitti.

Brown vastasi vielä toisella TikTok-videolla, jossa hän näyttää käyttävän Christian Diorin aurinkolaseja. Videota hän kutsui nimellä ”varastettujen aurinkolasien paljastus”.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Paris! Olen niin pahoillani. Olen niin pahoillani, että varastin sinulta. Tiedät, että pyysit aurinkolasien paljastamista. Haluat liittyä Sisterhood of the Traveling Sunglasses -järjestöön. Annan ne mielelläni takaisin sinulle niin kauan kuin annat ne takaisin minulle. Vitsi. Ei, voit saada ne takaisin. Ne ovat sinun, Brown sanoi.

Videolla Brown oli edelleen kovin pahoillaan tapahtuneesta.

– En tiedä, haluatko nämä takaisin, ovatko nämä jo palanneet muotiin? Kerro minulle, muoti-ikoni. Mutta minä käytän niitä tänä viikonloppuna varmasti, sen kunniaksi, ettet vie minua oikeuteen. Suukkoja, Brown sanoi.

Hilton julkaisi vielä toisen TikTokin-videovastauksen pukeutuen samantyyppisiin aurinkolaseihin.  

– Hyvänen aika, muistan nämä aurinkolasit. Ne näyttävät kuumilta päälläsi, joten voit pitää ne! PS: Ne eivät koskaan mene muodista, Hilton kirjoitti videonsa yhteyteen.

Lähde: E News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja